@churalliya

Monday, August 6, 2012

Seronok

Tersenyum-senyum baca ucapan birthday yang datang dari setiap pelosok sosial network ~ FB, BBM, twitter, whatsApp, e-mel, blog.. SMS je yang tak de :)

Nasib lah birthday setahun sekali je kan.. hihihi..

Terima kasih kawan-kawan semua di atas ucapan korang.. tak de pulak yang wish Selamat Hari Raya, tapi ramai yang wish selamat melahirkan baby girl.. alahai, ni yang tak sabar nak pushhhh ni..

Dah dapat hadiah dari papa-jit minggu lepas.. hahaha.. nanti reveal ok.. sayang korang ketat-ketat..

6 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

Happy Birthday, Mekchu... sorry lambat wish ya..

mamavogue said...

Selamat hari lahir mekchu yg cun..
Kekal muda jelita okeh!

therosputih said...

baru nak wish nih...selamat ulangtahun kelahiran ye tuan tanah kedaun...

mama maman aka yana said...

happy berday mekchu...:)

aquagugurl said...

Happy Birthday MekChu..moga sentiasa gojes..hehe

Mimy Hamid said...

Mekchu aii nak wish dalam blog..kat FB tak pasan ..sowiii...


Hepi Besday Mekchu Sayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...