@churalliya

Monday, September 24, 2012

Henbeg ni selagi tak order selagi tu lah asyik mimpi dia

Bermacam-macam rupa bentuk henbeg yang muncul berganti-ganti dalam mimpi.. Antaranya... 
 
 


Memula ingat nak beli jenis Tote aje.. terasa macam rugi pulak.. Lepas tu tukar target nak carik shoulderandsling bag.. tapi biasa lah, kalau ada yang lagi cantik ketepi kan saja target itu.. hewhewhew...
 
Pelik sebab makin lama selera tu makin besar.. bukan saje perut yang membesar okehh.. selera mak buyong ni jangan memain.. Semakin hari semakin minat design yang mahal.. adoiiyaiinyaponnn... Ini tak boleh jadi, nanti makin lama makin meroyan pulak tengok henbeg... 

Terus nekad! Dah 28 kali view, masih beg pink ini bertakhta di hati... Bila dah order dan buat half payment, baru lah lena mak buyong nak tido.. 


Patent leather with vachetta leather trim
Inside zip, cell phone and multifunction pockets
Zip-top closure, fabric lining
Outside front pocket with turnlock closure and back open pocket
Handles with 8 1/2" drop
Detachable strap for shoulder or crossbody wear
10 1/4" (L) x 10 3/4" (H) x 5 1/4" (W)"

RM970 (INCLUDING SHIPPING FROM USA TO YOUR DOORSTEP)

Bukan Coach aje, Kate Spade, Elle, Micheal Kors pun ada.. 

Kalau korang berminat nak cuci mata, sila LIKE page Gorgeous Stuff https://www.facebook.com/Gorgeous.Stuffs. Ada sorang kawan masa belajar sama-sama dulu dah ke bumi USA (Colorado). Apa lagi kalo dah ke sana, harus penuhi impian kawan-kawan yang masih tinggal kat sini kan.. 

Saje nak 'lekatkan' duit nuffnang + churp-churp.. Mekchu dah boleh tido lena.. lepas ni turn korang pulak.. hohohoho... 


12 comments:

Nazirah Azeman said...

ouchhhhhh sy sedang mengira kembali duit tabung

watyz said...

cantik nye beg pink tu.. :)

Lynn Hamzah said...

wah mek chu...dah leh tido lena la lepas ni yer...

JIVEBUMZ said...

adoi la mekchu rasanya tak tercapai dek akal nak pakai beg hege cam gini buat masa nie kene tgu durian runtuh xpon duit turun dpd langit huhuhu

JIVEBUMZ said...

bestnya la mekchu kite pon teringin gak tp tak mampu lah huhu

shaza said...

memang cantik.. kita pun berkenan tapi baru je angkat satu mase kat JPO raya aritu.. terpaksa pendamkan dulu..

Nad @ MamaZN said...

Hebat jugak penangan mak yung ni..hehe.. Apa2pun beg tu sume cantek2 ;)

Yati Omar said...

Salam kenal,

Saya suke brown bag yang besar tu ;-). Saya pun ada few Coach bags, suke Coach.

Saya follow awak & kita exchange link yer.
Saya dah letak bloglink awak kat blog saya.
Ni blog saya
http://mama-iloveu.blogspot.com/
TQ ;-)

SURIA AMANDA said...

wah...ini sudah bagus...i pun nak kumpulkan duit nuffnang nk beli sejibik la....

CaDLyNN said...

nak jugakkkk...huaaa...berpuluh kali masuk butik coach kt klcc..berangannnn..wakakaka

therosputih said...

cepat2la mak buyong bersalin kalau cenggini gamaknya selera...hahaha...nanti perot kempis, selera tak jugak2 kempis...kompem...wakakaka

QasehnyaRania said...

cun.. nak jugakk, bleh;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...