@churalliya

Monday, September 24, 2012

Dari semalam asyik tengok gambar ni aje...

Kebetulan sebenarnya sebab kami dari lain-lain destinasi.. memang tak plan langsung..

Bila jumpa, GEGARRRRRRR....

Semua pun kaler pink.. dan semua pun pink tanpa corak..

Suka sangat...

mekchu yang di apit oleh ipar duai.. kak eliz dan deqna.. 

Nak update banyak lagi gambar.. tapi hilang fokus sbb mata dah dilitupi dengan aura pink :)

8 comments:

Nad @ MamaZN said...

bleh pulak kebetulan sume sama kaler kan?
cantek2... :)

♥MAMASYAZA♥ said...

kebetulan pulak tu, sama pink
tapi baju mekchu yg paling cantik...hehehehe

therosputih said...

boria...hehehe

Nazirah Azeman said...

cik pink in da house

Sari Yusa Ibrahim said...

semuanya berseri2..

watyz said...

tiga2 cantik baju nyer... :)

shaza said...

sume cun.. pink pun warna favourite kita.. sekarang ni asik beli baju pink je utk gegirl tu..

lydzar said...

shocking pink....suka kaler ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...