@churalliya

Instagram

Wednesday, September 19, 2012

Update : Kat mana nak tengok cerita Adam dan Hawa secara online

Ini khas kepada pelanggan yang tak de Astro Mustika HD.. macam mekchu hewhewhew... bukan kedekut, tapi berjimat.. hahahaha..

Memang satu kerugian kalau tak layan cerita yang tengah hot skang Adam dan Hawa. Sebab nanti kalau orang bercerita pasal AdamMukhriz dan AinHawani, korang tak tau punca.. hihihihi..

Cerita memang romentik + sedey gitu.. kalo tengok mesti terus nak apply jadi cikgu tadika :)

Macam mekchu memang tak suka membaca.. novel Laskar Pelangi yang papa-jit belikan memang bertanda dari Bab 1 sampai lah sekarang.. dah 3 tahun kot.. jadi, lupa kan lah kalo nak membaca novel ni.. macam tengok berita jugak la.. suka orang bacakan berita kat tv tu dari selak surat khabar selai demi selai.. tak kuasa mak..

Kat youtube ada episode 1 sampai 4 aje.. lepas tu ringankan mulut bertanya kat twitter @ain_azahar sebab orang dalam pantang konpem rajin melayan kan..

Kalau korang nak tengok cerita Adam dan Hawa lakonan hero pojaan malaya Aaron Aziz dan Nadiya Nisaa tu, korang boleh like fan page Aisya Sofea kat facebook.. Nanti setiap kali ada episode baru, dia akan publish kat situ..

Atau boleh tengok terus kat http://www.dailymotion.com/. Search AdamdanHawa..

kes terserempak dengan Am masa tengah shooting kat KLIA awal tahun lalu.. 

"Bolehkah rasa cinta menghilangkan rasa benci?"

Mekchu dah senyum, dah gelak, dah menangis..

Update dari kawan-kawan :
http://ezany-kun.com/video-drama-adam-dan-hawa-full-episode
http://www.onlinedrama.net/
http://www.ceritamaster.com
http://mymedia.my

Selamat menonton dan selamat berangan :)


12 comments:

Chik Att said...

Ca dah layannnn....

Secukup rasa...... sapa nak rasa .....kenalah tengok yeeee... hehehe

♥MAMASYAZA♥ said...

betul tu akak pun tgk kat situ gak. dah marathon ari ni dari episod 1 - 7...mmg best

aisah aziz said...

nak lg...n lg.....http://ezany-kun.com/video-drama-adam-dan-hawa-full-episode/.....mekchu...sila belanja saya..heheheh

-iLLa- said...

mekchu, daku neh bukan setakat xder mustika HD..asteruk pun xder taw..hahahha..jadik neh en hubby yg tolong donloadkan bawak balik umh...

-iLLa- said...

mekchu, daku neh bukan setakat xder mustika HD..asteruk pun xder taw..hahahha..jadik neh en hubby yg tolong donloadkan bawak balik umh...

syawalsimpsons said...

bila nak marathon ni...adoiiii

QasehnyaRania said...

mmg layannn citer tu.. =)

Aiza Haris said...

layannn.... takyah nk berestrok HD bagai.... zaman skang ni tekan je ceta apa nak sumer kuar heheheh...

Alycia said...

kau mmg tau.. sajer jer.. dah tetiba aku terjebak tgk citer adam dan hawa ni huhu.. pasni kompem lunch hour aku xtido punye hehe..

Seri said...

kak su, thanks tau bgtau link yg 3-4 nih.. hehehe

tomeitomei said...

perghh..marathon dr 1-19..xmakn pn xpe..meleleh ayor mate sambil kunyah maruku..bestttttt sgt cite ni..tgk berulng2 kali..link xkuar lg dh sebok click..mane nk kuar kan..hehhehe..pape pn, jom same2 layan cite ni..sambul2 verangannnn..hehehhe..demiiii cintaaaa...

Anonymous said...

tumpang lalu...jom tengok movie online http://livemoviestream.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...