@churalliya

Wednesday, October 10, 2012

Lagi gambar PS Maternity hari tu

Sikit.. lepas tu... Sikit.. bila la nak habis kan..

Hihihihi.. sebenarnya dah lupa pasal gambar photoshoot ni.. nasib ada yang bertanya tadi..

Ok, ni lagi sekeping :)


Alahai... kecik sangat la pulak.. klik la kalo tak puas tengok.. itu pun mekchu dah blur kan sikit.. tak pe kan..

Petang ni check-up @38 weeks.. yaww aww awww.. berdebar nih..

Haruskah terus check-in di hospital? tarikh pun cantik hari ni.. nanti mekchu update okehhh..

10 comments:

therosputih said...

sama2 berdebar dengan mekchu...ari2 tunggu entry dari blog oren nih, risau bila mekchu senyap2, takut tetibe naik entry najwa meet the world je..ekekeke

Nad @ MamaZN said...

Due bile mekchu? Date 10-11-12 la...;)

♥MAMASYAZA♥ said...

comeiii aje mekchu walopun preggy

Lynn Hamzah said...

dah 38 minggu ek mek chu...x lama lagi tu...

shaza said...

comel preggy mummy ni.. all the best sue.. semoga semuanya selamat..

amaniammar said...

Berdebar erk..

byakan zikirullah, pohon sgla dipermudahkan..
papa-jit still o/station ke

apepn..jgn lp sntiasa update ye..
kt intagram pn xpe

CaDLyNN said...

mekchu..comey je berPS..
mane micah??

take care mekchu..semoga dipermudahkan segala urusan

kemma said...

hari2 menunggu entry mekchu dah delivered..hehe

Mimy Hamid said...

kenangan ni..aku dulu xde buat pun..nnt la anak kedua..heheh

QasehnyaRania said...

lagi foto ps..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...