@churalliya

Thursday, October 25, 2012

Ya Habibi Najwa @D4

Baby Najwa now on Insta :)

Tp yg hanginnya problem hari tu jadi balik. Share gmbr Instagram ke fb, dia pegi kat wall papa-jit.. Nak godek setting, try-en-error kena rebut2 tab ngan abg long mi-cah dulu.. X pun ngan papa dia ;p

Menjalani fasa berpantang spt biasa. Ishh rindunya nk update blog laju2 mcm biasa..

Ehh esok raya haji? Rendang? Lemang? Uwaarghhhh... Selamat Harai Raya Aidiladha untuk sayam2 semua...

Ok, berbalik pd gmbr.. Itu bukan anak patung dan bukan juga untuk dijual.. Itu baby Najwa di hari ke-4 :)

Sent from my RedBerry®

20 comments:

mamavogue said...

cumell nyer najwa..!
mekchu kasi letak satu gamba upclose & personal skit la..
Geram mau tengok muka najwa dekat2..hihi

Nad @ MamaZN said...

Ya Allah comeynye najwa!!!
Dh mcm pggl nama adik saya plak hee..
Nama die najwa gak..buln depan deliver 1st bb ;)

Selamat ari raya! Saya mkn kan utk mekchu ye..hihi

azita said...

comeynya tahniah kakk

Bitt (double IS) said...

utk di geget geget boleH? akekekkkee
mekchu selamat berpantang eh dan selamat hari raya jugak :)

CaDLyNN said...

Najwa comel cm anak patung!!

Iyiana said...

sangat the chomel baby najwa..
salam peluk cium gomol untuk najwa ya..
dan.. selamat berpantang..

CikPuanHaLia said...

Congrats mekchu..

Comellll...
tgk gambar tu nampak mcm papajit dipakaikan tudung :)

ch@ said...

kita pun tak rasa mcm raya mekchu. huhuuu... cam tak caya esok raya. wahahaa...

syawalsimpsons said...

sama la x leh mkn lagi

Dee said...

seriously baby najwa tu mcm anak patung..kepala je nampak..bedung tu sama pattern kan ngan bedsheet ke apa ntah alas baby tu lah..hahaha...

mekchu..rendang daging boleh makan..itu kata my sis..sbb dulu dee pun berpantang masa raya..hehehe..

salam aidiladha mekchu..jaga diri ok..

♥MAMASYAZA♥ said...

betul la, macam anak patung ja baby najwa tu, so sweet. selamat hari raya aidiladha dari akak utk mekchu sekeluarga, selamat berpantang, jgn curi2 mkn ketupat tau

izwahasnan said...

COMELNYE NAJWA... TEMPAT TIDUR DIA CANTIKNYE.... SUKA AUNTY TENGOK...

INI PUN AUNTY WA YE... HEHEHEE

HAI NAJWA...

littlehumblelynn said...

comel betul!!
nk gigit sikit boleh?

SURIA AMANDA said...

beb, selamat hari raya....aku kat kg ni tgh layan sup gearbox...hehehehe...selamat berpantang eh...

therosputih said...

memang macam patungla...adeh...

Waney Zainuddin said...

Salam aidil adha n selamat berpantang :)

mamyharraz said...

comelnya baby najwa!
putih gebu.

selamat berpantang ya mekchu :D

~najwa~ said...

cop!
baru perasan mekchu dah bersalin.tahniah!!!
pernah dulu mekchu komen kat blog,nak bagi anak pompuan nama najwa.


hug n kisses for baby najwa hokeh! ;)

amirah said...

tomeinyaaaa najwaaa..

QasehnyaRania said...

comeynya najwa ;)

selamat berpantang mekchu ;)
senyum2 selalu tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...