@churalliya

Tuesday, December 18, 2012

Maafkan saya

Maafkan saya seandainya WHATSAPP kalian tidak berbalas..
Maafkan saya sekiranya BBM kawan-kawan tidak berreply..
Maafkan saya andainya SMS buddies tidak berjawab..
Maafkan saya kiranya BLOG tidak berupdate..
(sama je kot maksud yang nak disampaikan)

Hanya dapat menerima CALL buat sementara waktu dan diharapkan dapat perkenalkan diri..

Ini adalah disebabkan redberry yang dah jahanam..

bukan je display yang dah rosak, siap terbalik lagi.. 

Hanya orang-orang yang mempunyai kesabaran tahap tinggi yang sanggup menggunakan talipon seumpama ini..

Dan sejak malam tadi, redberry terus gelap gelita.. tsk tsk :'(

12 comments:

syawalsimpsons said...

ITU MAKNANYA KASI BARU LA TU....$$$$$$$$$ DAH DEPAN MATA ARINI TU

MaMa CyDa said...

Aaaa .... maaf diterima :p

Nak mintak tuko baru tuh. Arinih bonus masuk kan ^_^

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

semoga MekChu akan dapat pengganti yang lebih baik nanti, inshaAllah..

Nurhayati Mohd said...

mcm model sy punya..kaler pun sama..stakat ni mujur ok lagi..huhu

Fiza Rahman said...

Blackberry ni mcm byk problem jer. Member2 yg pakai BB ni asyik komlen BB dorang rosak. Pakai iphone lah mekchu ☺☺

SURIA AMANDA said...

dia mintak ganti Iphone 5 tuh...

shaza said...

bb mmg banyak problem.. rasanya masalah skrin tu.. pernah kena air tak?

Nad @ MamaZN said...

Mintk baru le tewwww
Bukan bonus masuk rini ke? =)

Nini D.. said...

silalah kemukakan proposal anda kepada bapak gonjolong untuk peruntukan telefon yang baru :)

mikamusz said...

sue, jangan beli phone slide lagiklah. Nokia N80 aku dulu mcm ni jugak. Memula blank, pastu terus gelap gelita....

JIVEBUMZ said...

Setuju phone slide mmg cpt rosak! Dlu sy pernah pakai jenis slide nie xtahan lama..huhu kasi tukarlah ipong5 bonus kan dah masyukkkk hehe

Waney Zainuddin said...

alasan kukuh utk shopping handphone baruu :D
work-at-home-mom

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...