@churalliya

Wednesday, December 19, 2012

Apa saja yang dishopping online tu?

1st batch :

Dari kiri : carters romper set, CK romper, Jingle Jungle Cooler Bag Set (6 pieces Jingle Jungle Storage bottles, 3 pieces ice packs), autumnz double lock storage bag, baby soft shoes & bag letak kat stroller

2nd batch :

Dari kiri : food feeder, penny mini polka from TPL, penny petal from TPL, carters pyjamas, genie bra, headband, carters romper set, felinna inchloss, fellina vitamic C + free gift, baby pyjamas

3rd batch :
Coming soon... very soon :)

baru setengah bulan dec dah penuh transcation.. 

 Asalkan puas dan happy. Kita enjoyyyyyy (tiba2)


12 comments:

syawalsimpsons said...

fuyooo best tu....sy pon dah selamat jugak

Mummy Damia said...

biasalah kan wa pun sama masa dlm pantang... tak habis-habis oder online... sampai habis duit gaji oder barang online je

Nad @ MamaZN said...

waaaaa....!!!
(Tak terkata dh hihi)

*SiRibenMerah said...

wow... banyaknyaaa~

Nory Zoulkefle said...

shopping online ni kalau sekali terjebak, mesti nak lagi, lagi dan lagii...hehehe

Lynn Hamzah said...

wah mekchu...shopping sakan...

Ayu azmir said...

wahhh seronoknya shooping online...

Anonymous said...

Mekchu..mohon mekchu review felinna inchloss dan vit c ituu....berkesan tak..tertarik nak try...

amirah said...

meriahnya bershopping..huhu..kita takde maybank2u tu yg sebab lambatttt sket la

shaza said...

mekchu, bila dah guna felinna inchloss tu nanti, bagi testimoni yer..

Sue Sumie said...

Mek Chu nnti bg testimoni psl felinna tu ye..hehehe excited nak tahu ni! :)

Sue Sumie said...

Jangan lupa testimoni Felinna ye mek chu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...