@churalliya

Friday, December 7, 2012

Menu pertama yang ingin diterkam

Korang tawu kan mekchu ni bukan nya pemakan orangnya.. Tak rugi kalo bawak dia keluar makan, memang tak makan banyak.. Jadi, sila lah belanja dia ok :)

5 hari sebelum bersalin last dapat makan.. dan 2 hari lepas pantang dah kembali dapat makan.. sbnarnya dalam pantang lagi dah siap2 order.. kemain gatal tekak ni nak makan..

 italian rainbow cake (IRC)..

double indulgance (DIC).. opss tu dah kena jilat dengan mi-cah sikit..

Mekchu suka sebab ianya slice dan rasanya sedap.. tak manis.. dan fresh baking..

DIC tu dah selamat.. IRC tu simpan dulu.. harap2 bibik tak makan.. hahaha..

Order dengan member kat seremban ni.. sape2 area seremban boleh la kot kalau nak merasa..

11 comments:

Nad @ MamaZN said...

Warna rainbow cake tu sgt memukau! =)

Mama Vogue said...

Haa.. baru nak tanye mane dapat! Huwaaa Seremban tuh. Tapi esok nak balik Tampin bole kut singgah..haha. Siapakah gerangan org yg bijaksana membuat kek itu mekchu?

Ya ALya said...

menggugat tekak ni.....

Emy Omar said...

Perghhh sedap nampaknya mekchu..nak la juga tahu order dengan sapa..sebab kalau balik Seremban boleh la order nak merasa

Amanda Suria said...

mak oiiiiiii

aLyNnZ said...

salam..mekchu kalautak keberatan berapa sepotong harga utk kedua2 jenis kek tuu..mmg menyelerakan larr

Dee said...

mekchu..ianya nampak sgt menarik..tp jauhlah pulak nak order..huhu..

Anonymous said...

mekchu..
katne nak order ni ?
org mengandung leh mengidam, ni kan plak org x mengandung .. hahahaha ..
nakk !

_cik.ila_

therosputih said...

hmmm...DIC tu, cokolat dia...meleleh...

adianiez AIDA said...

order member kat seremban ekk? nanti mekchu roger aida kat blog aida details nak order. if balik umah MIL kat ampangan, bleh order kek pelangi tu!!! best... tq...

QasehnyaRania said...

gulp ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...