@churalliya

Wednesday, March 20, 2013

Gambar candid tido mama dan anak2

Gambar dari papajib. Lama ku tenung gmbr ni..

Malam tadi. Nak tidokan anak2.. satu tangan garu2 rambut abam mi (mcm mama dia jugak.cpt mamai kalo org main rambut). Satu tangan lagi pok pok wawa.. Bersilang-silang..

Begitu lah setiap malam.

Abam mi landing kat perut. Wawa bawah ketiak.. Selalu mmg abam mi yg lena dulu diikuti mama dorang dan last sekali wawa..

Tp sekejap je.. bila tersedar, bangun betulkan kedudukan anak2 dan selimutkan dorang.. lepas tu turn landing atas perut papajib pulekkk..

Hahhhhh?

Update dari dalam keta. Hari ni ngan esok ada training fluke network kat kay ell.. Ok bai..

15 comments:

Anonymous said...

mcm wawa sholin lak yg jaga mama dia tido. tp kan mekchu, org tua2 kata jgn alih kedudukan tido anak. biar lah bersilang2 pun,simutkan je. org tua2 kate la. kite tak kate,kite mude remajee lg ;)

_cik.ila_

watyz said...

lebih kurang jugak la kite ni. wawa je mata segar bugar lagik... hehhehe

syawalsimpsons said...

alahai sweetnyer..sama la kiter..geng

Dee said...

mekchu landing atas perut papajib pastu nanti wawa dpt adik..hehehe..

Nad MamaZN said...

Ala tomei tomei...
Mama nya paling tomei dlm gmbr ni :)

*azni* said...

paling tak tahan baca mekchu landing atas perut papajib pulak..haha..sempat lagi tu..

Fiza Rahman said...

Kahkahkah...landing atas perut papajib erk.

MCm tu lah bila anak dah lebih dari sorang nih.

Suliana said...

samalah kita kak.. pastu bangun sakit2 badan, tidu ntah apa bentuk dah. hehe

Alycia said...

dah bersilang2 tangan mama hehe...

amirah said...

sume berebut2 nak kena kepit dengan mama kan..hihihi

Ya ALya said...

mst best landing atas peyut papa jib kan....ada can la wawa nak dapat adik lagi.....hehehehhe...nasib tido gaya sopan yer mekchu....

tido pun tetap ayu....siapa yg ayu yer,mekchu la.....

Asfaliza Mohd Yatim said...

kantoi sudeyyyy

mama_onie said...

Oh Ibu.... Wawa masih berkungfu, mama dah tidu dulu...

Nini D.. said...

yeayy!!!
at last boleh dtg komen kat sini..
mmg btollah dobot dah tukar setting..itu pasal la tak boleh komen...


landing atas perut papajib mesti rasa mcm landing atas tilam empukk kan

QasehnyaRania said...

"apa yg dpikir wawa tu ye.."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...