@churalliya

Tuesday, March 19, 2013

Mengintai Dynas Nursing Attire dari skrin laptop

Mula-mula main intai-intai, lama-lama jatuh chenta..

Dah lama tertunggu bila lah dynas nak launch online butik Dynas Nursing Attire dia.. nak jenguk kat kedai dia ntah bila nak sampai sana kan.. Bila dah online, laju2 pegi mengintai..

dan tiba2 TERbeli candy pink ni... 

gambar dari instagram @dynasmokhtar.. cantik je tengok dynas pakai.. retis pakai apa pun cantik kot..

 apa yang retis pakai, konpem pompuan ni nak jugak.. kennnn.. ehhh biar lah dia..

Nak mengintai jugak? sila klik website Dynas Nursing Attire.. Dalam hati ada geram nak sambar mom & baby match tu... sabar...... bawak sabar mekchuN... tarik napas dalam-dalam...


by mekchuN (^_^)

6 comments:

syawalsimpsons said...

ok fine buat terpengaruh..

Suliana said...

comel tapi mekchun pakai nmpk kurus :-)

QasehnyaRania said...

mekchun pon dah macam retis juga.. :)

* mekchu, cer try amik supplement zinc complex (shaklee).. sesuai utk rambut gugur. su ada amik, ok.rambut dah kurang gugur :)

Nad MamaZN said...

Ok terpengaruh jugak
Agak agak bila pakai jd cantek cam dynas x?
Muahahaha!

Fiza Rahman said...

Cantik5 bahu dari DNS. Harga pon cantik juga ☺☺

Nini D.. said...

aisey...pink..
i tak minat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...