@churalliya

Friday, March 22, 2013

Majlis Aqiqah :: Versi Tinggal lah kerinting, tinggal lah sayang

Mama menangis dalam hati bila tengok sikit demi sikit rambut lebat anak dara digondol kan.. 

nak tunjuk air mata mengalir, tapi tersalah keluarkan jari pulak... 

segumpal demi segumpal rambut wawa jatuh ke tanah..

budak baik ni blur tak faham apa...

rambut wawa dah start gulung-gulung taw.. kat belah tepi tu kalau gulung guna jari dah macam set buat curly kat saloon dah.. sedih la pulak..

"mama... helppppppp"

Sorry sayang.. mama tak dapat tolong.. mama cuma mampu halang papa dari terus cukur licin aje..

"terima kasih mama.. sedap jugak rambut ni... "

Papajib nak cukur licin.. tapi mekchu dah tak sanggup.. kesian tengok wawa dah mandi rambut hari tu.. ntah berapa banyak rambut yang dia dah telan ntah..

Najmi dulu memang cukur licin sebab rambut dia tak selebat wawa ni.. jadi bila cukur guna shaver tak de la separah situasi wawa ni..

Dan ini apabila #habibinajwa yang dah bertukar menjadi #shaolinwawa..


dua budak botak kesayangan 

Abam mi kemain suka main kepala adik dia.. paling dia suka terkekek tergelak bila letak kan ketiak dia kat kepala adik.. geli-geli sedap.. hahahaha...


by mekchuN (^_^)

11 comments:

syawalsimpsons said...

walaupun di cukur muka tetap maintain cun la wawa ni..terbaik

Nad MamaZN said...

Selamba badak letak ketiak!!
Hahaha!!

Siti Shuhadah said...

comel giler wawa..xpe..nanti cepat tumbuh la rambut wawa tu..:)

amirah said...

letak ketiak?? hahaha...buliiii

Ya ALya said...

ketia abang mi tak pe lagi...

jangan ketiak mama n papa udah la...opppppsssss.....

aLyNnZ said...

comelnyer baby wawa..cam anak jepun taw..tak pe pasni sure rambut baby wawa lagik cantik..ooo abam mi buli adik yerr...hihi

Nory Zoulkefle said...

alololo...
omeyyy jgak wawa botakk chin mcm tu..
heheheh...

yana said...

Adelia x cukur..rambut x!

mama_onie said...

Alolololo comel nya...

Alycia said...

alahai, relek jer dia time kena botak ni..

QasehnyaRania said...

"sama la muka dua beradik ni.."

kening tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...