@churalliya

Saturday, March 9, 2013

Majlis Aqiqah :: Versi Kambing Golek dan Tetamu

Kambing golek adalah terbaek!! Rugi pulak amek sikit.. pegi sekali lagi dah abishhhhh...

Masa makan semua pun makan betul-betul.. jadi gambar makan tak banyak..

mula kan dengan tayang gambar papajib yang dah kekenyangan ni.. asyik2 muka dia aje intro..

 port kambing golek.. 

wawa yang tengah sibuk berborak.. tu abang mekchu, din cino :)

ulu pilah warriors.. kikiki.. nampak yang belakang tu?

Ngam-ngam habis makan, kawan-kawan pun sampai.. tapi tak pasti dorang dapat makan kambing golek ke tidak.. Kalau tak dapat makan, sorry ehhh... Tak sempat nak simpan kan..

 dengan onie.. suruh dia makan kenyang2 dulu baru boleh masuk dalam tengok menantu :D

 dah lama sangat kenal dengan dorang since zaman belajar kat matrik KMKN dulu.. 

 kawan-kawan papajib yang sudah semesti jadi kawan2 mekchu jugak.. botak& family, jakasembung & family, amir & adzim

 wawa dengan bibik.. kembung nya muka ngko bibik... dulu sampai sini kurusssss aje.. 

 dengan mama-womm ampangan.. 

sir capo grande bersama miss wildcutecat pun sampai.. thanks korangggg... 

Muz kawan lama masa sekolah & masa belajar kat UUM pun datang.. tapi tak de gambar nya pulak..

alo lo lo... sangat comel 2 beradik ni.. yang pakai baju pink tu onyang wawa... 

upah susu mama untuk budak baik ni... 

Acara karaoke pun dah mula.. belum sempat tetamu balik budak-budak ni dah sibuk pilih lagu..


Psstttt... (gaya kepoh suruh korang rapatkan telinga). Mekchu ada rekues dorang nyanyikan SATU lagu... terbaekkkk ahhhh sampai ada orang tu tutup muka tahan sebak... Sepriseeeeeeeeee...

Bersambung....


by mekchuN (^_^)

7 comments:

Nad MamaZN said...

Lgu utk abg micah ke? Hihihi

Amanda Suria said...

x de buat video dorang nyanyi ke? nak dgr..

Alycia said...

adoi.. sungguh mnggoda kambing golek itu..

Muhammad Adam Rayyan said...

erk ehem!

tak jemput pun ADAM makan kambing??

sentap!!!

QasehnyaRania said...

ada video tak mekchu :)

Nini D.. said...

kambing golekkk...oh,sedapnya!
saya suka makan kambing...

wawa & mekcun sangat cun!!

Anonymous said...

kak,, boleh saya tahu Akak amek catering mane ? sbb saya pun nk buat aqiqah kt srmbn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...