@churalliya

Friday, March 11, 2011

Saya baru balik dari MATTA Fair..

Ramai nyeee orang... nasib baik datang awal.. booking-booking & terus masuk opis.. giler pantassss...
 kami memilih Muslim Package.. terjamin gitu..


Nampak sangat 'pembongak' nye (pembongak bermaksud penipu secara terang-terangan dlm bahasa nogori).. dah sah-sah backdrop tu design untuk 2010.. hak hak hak... 

Tahun ni tak de peruntukan la nak berholi holi day jauh2 cam tahun lepas.. serik bawak najmi jalan jauh pun tak hilang lagi.. hahahaha.. itu pembongak yang kedua..

Kalau ada masa free dan mmg dah terbuku dalam hati nak pegi holi holi holiday, elok la pegi Matta Fair.. bukan apa, senang nak compare pakej holiday dan banyak pilihan.. kan ke feremfuan ni suka nak compare harga dulu sebelum buat keputusan...

Dan terbukti kami amat berpuas hati dgn pakej yang kami ambil tahun lepas tu... 5D4N ke Hong Kong-Shenzen (termasuk HK Disneyland) dengan harga dalam RM5K utk 3 orang adalah amat berbaloi.. (termasuk flight, 7x makan & hotels)

ni baru lah betul.. fefel erk tahun ni.. nice... 

Pegi, jangan tak pegi untuk masa depan korang jugak..

Msg utk papa-jit : Papa kerja rajin2 & kumpul duit banyak2 taw.. thn depan kita tour europe.. auummmmmm... 

24 comments:

mummy_ayu said...

mesti ramai org tu...

mya said...

ingat nak pegi gak esok..
confirm orang meramai kan..

InaAchik said...

br nak kata:
"awlnya kamu nok..."
skali mak tertipu daaaa... cesssss~

ina nk gi pg esk. jom...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

baru nak tanya kul brapa buka??? ropanya tipah tertipu lagi....]

CaDLyNN said...

err.mekchu tipu ke ni?
haha..nk pi gakla..tp plan nk pi holiday dlm m'sia je.. kali ni mekchu tak wat GA lagi ke sebelum pi cuti2..hehehe

PUANSTOBERI said...

tingin jugak nak pegi.. tapi sure la ramai banget ni.. tgk dulu lah.. uhukss..

Faizaharis2 said...

hahahaha xleh pegiii laaa...rambang mate...thn ni xleh p mana2 dah penohh...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x pernah lagi pergi matta fair :p

Shu Shinju said...

waaaa.....MATTA FAIR... apsal diorang x wat kat penang erk?

makdara TERdiva said...

pegi europe? aummmmmm!

AKO @ retna said...

amboi mekcu, sempat lagi tu.. hehhe

cik hani said...

fuhhhh..ingat tadi betul2 wat pi matta fair. :)

hehehe. kenapa 2011 punya wat minggu ni..minggu ni bz.huhu.terlepas la nak holi holi holiday tahun ni.. :p

shaza said...

hehe, baru nak tanye ape yang menarik.. tak dapat nak pegi MATTA fair sebab nak balik kampung..

Aleyn said...

Hmm....tgh plan gak ni....eh sampai biler ek Matta Fair ni?

A.s.t.i.n.a said...

msg utk papa jit tu best! haha mek.. selamat bercuti

Aini said...

best! best! best! Nak ikut..huhu

fiza said...

Tak sanggup lah nak bersesak², sure ramai giler orang.

ratusiput said...

salam singgah mekchu.thanks sbb sudi singgah blog ciput.ni ngah gigih nk jelajah blog mekchu.slalu nmpak mekchu komen kt blog geng2 lain tp cam segan nk folo mekchu yg gelemer ni.ehehe...

Fieza79 said...

holiday..best nya dgr perkataan tuu...

tk penah holiday2 jauh..plng jauh pun medan je huhuu..

NeenaAnuar said...

kite nak pegi hari nieeee.. ngeeeeeeeeeeeeeeeeee... :D

Farra Dhelina said...

hahaha thn 2010 rupenya.. plan nk ke urop? bestnyaaaaa

CikSembang said...

tahun ni pun akk tak de bajet..
anak ramai mekchu oi..lagipun anak2 nak peksa besar thn ni (alasan selamat) tak de duit cakap jelah

yana2605 said...

alarrr akak nie gie matta tak jumpa sy...sy nie peminat akak tau...huhuhuhuhuh..kat matta yg murah flight..mmg berbaloi klu pergi cuma meramai la...bulan SEPT ader lg matta..so bole la akak gie sana tgok utk tahun depan punya trip...

yana2605 said...

errrkkkk sy tertipu ker kak?huhuhuhuhuhu matik2 la sy ingt akak gie...backdrop tue sy ingt kan pihak matta salah cetak dorang copy design tahun lepas...hahahahaha nampak sgt sy nie tak peka..al maklum la..gie matta pun keja..tak tgok sekeliling dh...sy pn tak sempat nak round2 tgok domestik pakej yg murah2..huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...