@churalliya

Thursday, March 7, 2013

#mytrippleNAJ

NAJib,
NAJmi, dan
NAJwa..

Ok fine mama tak de geng..

Curik gambar dari Insta @bapakgonjolong.. ini lah hasil kalau dah terlalu artistic meng-edit gambar..

Sehari sebelum wawa dibotakkan.. Dia tengah kira lagi berapa jam nak say bye-bye to rambut lebat dia..


Bila tengok gambar ni sheeeejuk je rasa.. nak-nak tengok senyuman abam mi.. rasa macam baikkkkk sangat budak tu..

2-2 landing kat papajib... Habis mama nak landing kat mana?

by mekchuN (^_^)

10 comments:

mama_onie said...

WAJIB buat FM gambar ni mekchuN?

Kasyah and Khalis ~ Never Ending Story said...

mama dok atas kepala abam mi..sweet sgt..

Kasyah and Khalis ~ Never Ending Story said...

mama dok atas kepala abam mi..sweet sgt..

Puteri Mona said...

meh nak pinjam yang kenit tu!! nak gegets

syawalsimpsons said...

mama landing tempat lain la..ikikikiki...mama xda geng..cian je

Nad MamaZN said...

Comel!
Abg mi pun sgt comel!

Mooniqueen said...

hehehe...best je kan..
nama dekat2 je..

shark said...

ohhh suwiiittt :)

QasehnyaRania said...

keluarga bahagia..aamiin

Nini D.. said...

mama landing kat atas perut laaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...