@churalliya

Thursday, April 11, 2013

Kerana ia terlalu comel

Memang mengaku... sejak ada gegirl memang rambang mata tengok baju.. Nak beli pampers, bawak balik skirt.. bagusssss...

Tapi cuba jugak mengawal nafsu selagi boleh.. selagi mana yang boleh la.. selalu mekchu tanya soalan ni dalam diri sebelum beli..

"Bila nak pakai erkkk?"
"Ishh baju hari tu pun blom berpakai lagi.."
"Almari budak2 dah penuh.. mana nak sumbat lagi ni..."
"Kalau ada saiz besar baru beli"

Dan akhirnya memang akan beli jugak.. ngko tanya lah banyak mana soalan dalam diri memang nafsu membeli tu susah nak kalah...

 mana bleh tahan kalo nampak yang comel-comel macam ni.. skirt tu yang paling gerammmmm

alahaii... wawa pakai skirt.. kalau ada heels untuk baby, dah lama mama belikan :D

najwa najib.. amek dari IG papajib.. gitu lah kalo dah artistic sangat edit gambooo

Pakai masa gi wedding minggu lepas..

ehhhh.. ada muka mama pulak :)

Bila dah cantik2, muntah la pulak... ce tengok keek kat bawah ni @churalliya




Ok, tu je entry yang sempat untuk hari ni..

Bai.


by mekchuN (^_^)

13 comments:

Fiza Rahman said...

Tomei. Dah pakai cantik2 muntah pulak ☺☺. Dahi najwa tu napa mekchu. MCm benjol.

yana said...

haha..cute..boleg pulak termuntah..mama ckp cm Alia jek..hihi...

Xana Razak said...

kan?kan mekchu...bila yg second ni perempuan rambang mata nak pilih baju sbb masa abg nye baju cenggitu je pattern nye. tshirt pants..tu je la..hik hik

amirah said...

alaaaa...comelnyaaaa...arissa takde pun skirt lagi...ermmm musykil babah dia berangan anak dara dia tu boboiboy gak ke

syawalsimpsons said...

ok cop..ni menantu den..,kakakka...cumill la,,,gere elok

mama_onie said...

Comeynya menantu ai!

Nad MamaZN said...

Comeyy banget!
Ni baji beli kt manjaku ke?

mikamusz said...

belum keluar dah kena tukar baju..huhuhu... sue.. aku dulu sepanjang masa akan bawak spare baju darin 2-3 pasang dalam keta sebab dia pun suka muntah yang sikit - sikit tuh.. muntah nak besar org cakap...

Alycia said...

ohhh, memang tomei.. xsbr anty nk ada gegirl jgk ni huhu..

Nini D.. said...

mmg skrit tu comell!!!

mujurlah teman ni takde anak pompuan..anak anak angkat pompuan pon xbleh pakai skrit sbb bulu-bulu kat badan panjang sgt..lgpun muka brutal (dobot)

ilass said...

akhirnya dengar sore mekchu... hihi
dah macam rancangan mama n anak yg dynas mengacara tu. hihihi

mummy_ayu said...

Memang faham.....geram kantgk baju girl2.. Ayu pun dulu...sampai Iris dekat 2 tahub ..baru leh control beli baju. Memang rasa....semua pun comei. Iris bulan 11 nanti baru gelap 5 tahun. Tadika dia campur. Ada 5 tahun n ada yg 6 tahun.

QasehnyaRania said...

mmg comel..
wawa muntah pulak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...