@churalliya

Friday, April 12, 2013

Warna warni warnu

Ohhhh my... der, tatau nak pilih kaler apa untuk raya nanti.. Semua pun cantik. Semua pun nakkkkk! Kain silk cotton dia wallaweiii rasa mcm nak mintak sikit buat peluk masa tidur.. sedap...

Dah sejam pun masih tak bleh tetap iman nak pilih warna. Mekchu nak pink, papajib say nono.. hahaha. Maklum la, mak dah ada anak dara..

Baju plain lace tengah in kan skang ni.. Korang dah ada kaler ke untuk raya nanti?

Mekchu dgn owner pritilulu.. org seremban jom kita serbu...

14 comments:

mama_onie said...

Sekarang tgh demam kaler biru... electric blue elctric blue (tiada kena mengena dgn mana2 parti atau general election 2013) hehehe

syawalsimpsons said...

mekchu pilih yg best tau...

Nad MamaZN said...

Giler cantek kaler2 die!

MaMa CyDa said...

kaler tuk raya thn nih lum ader lagik ... tgh krisis kaler ngan hasben sbb kita dah ader anak dara. so kaler mestilah nak yg sweet2 jek kan ... sblm nih asik kena ikut selera dorg jek ehehehehe

pritilulu nih yg kat tasik jaya tuh ker?

amirah said...

merah merah merah!!...hehe

Alycia said...

ahhh, i 1 family dh ada dan dan siappp... kelabu mata itam ku ;)

Nini D.. said...

Kaler utk taun ni dh kompem.....hijau pucuk ubi!!

Kasyah and Khalis ~ Never Ending Story said...

hihi beli2 carila gabungan 2 color mesti suami suka anak teruja ibu gumbira..hahaha blockingla su cantik..ijau pink pun cantik..walaweww yey!! : royal blue this year. danish dh warning : no pink mama hahaha susah gak anak boboi dh besau :)

Mama Vogue said...

Mekchu,
Biru di barisan kedua antara pink ngan kuning tu cantek gak..hihihi

aLyNnZ said...

Pening bijik mata tgk colour kan..alynn plan nak electric blue..tp disbbkankain cotton tak dpt lar nak warna yg striking miking nie..amik jer lar..malessss dahh

Anonymous said...

pritilulu kat ne mekchu?

_cik.ila_

Emy Omar said...

Mekchu,kat manakah lokasi kedai Pritilulu ni? Kita pun berangan nak dusty pink tapi encik somi tak bagi huhuhu tak decide lagi nak colour apa raya tahun ni

watyz said...

cantik2 kaler tu sume. tp dh tetapkan iman nak itam jerk. hahahha

QasehnyaRania said...

cantik, menarik tertarik..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...