@churalliya

Monday, April 15, 2013

Susah rupanya nak guna camera besar

Mekchu tau guna camera kecik je.. guna setting Intelligent Auto.. itu pun dah jarang bawak camera kecik tu dalam henbag sbb tak bleh install instagram.. hahaha..

Ada training basic photography..

Dan apa yang kami belajar..

Amek gambar air tepercik ni.. selalu kan nampak gambar ni kat google.. tapi tak pernah tau kesusahan di sebalik gambar ni.. 

Lepas tu, cikgu tambah lagi... air kena warna biru.. 

Errkkk.. kat Instagram tak de pun efek biru cikgu.. hahaha..

nak banjir jugak la bilik training tu.. semata-mata nak lawan siapa lagi terbaeekkk..

Ishhh idok ler teman nak pilih bidang photography ni.. susah weiii.. kejap ingat, seterusnya lupa.. hahaha..

Jadik model depan camera aje.. tu pun agak shy-shy cat jugak.. tapi dalam pada shy tu belambak jugak gambar nya..

Best gilak training ni.. later2 aii share lagi gambar. Nak kena copy gambar dari 3 camera :)


Memang tiada ciri-ciri photograper.. tiada bakat tapi sekurang2 dah tahu apa itu ISO, shutter, silhouette.. ngko hado? hahahaha.. eksen!

Tak pe la, sila bagi quotation.. saya sanggup bayar..


by mekchuN (^_^)

7 comments:

aLyNnZ said...

Pernah jugak masuk class sbb opis beli kamera besar harga dh cecah riban2..mula2 ingat..then pakai pun skali skali at last guna auto jugak..tp syg tau kalau kamera besar guna auto sbb kualiti pic tak cantekk kan..huhu..
Mekchu nanti wat tutorial

Nad MamaZN said...

Omei omei gmbr bwh tu :)

therosputih said...

bestnya dapat join bengkel/kursus macam ni...tambah ilmu untuk jadik model depan kamera...hehehe

syawalsimpsons said...

mmg tak da ciri2 pon ni..tp tak pe...at least ada basic kan

Lynn Hamzah said...

hehehehe...mek chu leh jadi model jer kut...

Nini D.. said...

kalo mekchu yang celik IT pon kata susah..
inikan pulak teman yang memang tak berapa celik...

QasehnyaRania said...

xp mkchu..janji da basic

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...