@churalliya

Wednesday, May 29, 2013

Candy Crush Saga.. Sungguh kuat pengaruh kamu!

Selama ni mekchu akan membebel sendiri setiap kali ada orang cuba invite untuk play game berhantu ini..

Dan sekarang tidak lagi.. Sebaliknya, please please bagi saya nyawa... hahaha

tu la dia.. sudah terjebak... sampai level 14 terus habis nyawa.. 

Mekchu ada ramai pakar rujuk kat opis.. maka perjalanan menjadi semakin mudah..

Beberapa jam selepas...

ku sudah di level 17 sambil mengharapkan lebih ramai kawan yang memberikan nyawa..

Ingat candy crush, tolong ingat nak bagi nyawa pada mekchu ok..

Maafkan mama, wawa (@_@)


by mekchuN (^_^)

7 comments:

syawalsimpsons said...

kakakkak akhirnyer terjebak jua..jemah dah level 41..dah sebulan tak lepas2..geram jaa

MamaFarah said...

hahaha..pengaruh sudah..samalah kita..

Nini D.. said...

tak mampu nk main games ni sbb tak cukup masa!!

CaDLyNN said...

nak add mekchu la..
nak nyawa jugak!!!
stuck at level 59 :p

Lynn Hamzah said...

lynn pun main gak tp tgh stuck kat level 33 nie...aduyai...

Emmy said...

emmy pun siap ada blogpost yg ku dedikasikan khas buat game berhantu nih ... muahahah ... buat jadi kenang2an =p

watyz said...

layan jugak!!! hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...