@churalliya

Friday, June 21, 2013

Masak kuah durian kat opis..

Mekchu ke yang masak? Betul ke mekchu yang masak tu? A big question kannnnn..

see.... sebelum dan selepas..

Korang boleh ke masak2 kat opis?? Boleh?? Opis korang kan santekkkkkk...

Ok, kalau tak percaya meh tengok keek..



Niat nak sedekah kat kawan2 opis.. kebetulan hari ni ada buat makan2 sempena nak sambut puasa.. nak belanja masing2 chicken chop tak mampu.. kebetulan durian tengah banyak kat rumah nenek labu tu.. isshhh banyak pulak kebetulan nyaa... dapat la opismate rasa buah durian sorang sikit pagi tadi.. lebih tu baru buat masak kuah durian..

Tak perlu bayar, ini ikhlas.. Cukup lah sekadar doakan nenek labu dikurniakan kesihatan yang baik, dapat jaga abam mi dan wawa buat sementara waktu ni..

Aminnnn.....

by mekchuN (^_^)

8 comments:

anakomak said...

hahahha kitorang slalu masak kat opiss... ssyyhhh...

Durian, bubur, nasi lemak .. macam2 lagi laaa..

Sebab tu kitorang ni kuat makan hahaha

syawalsimpsons said...

nk sikit, muleh

Nad MamaZN said...

Cicah roti pun sedap gak ni

therosputih said...

makan dgn apa ni mekchu...first time tgk...

moga nenenk labu sihat2, murah rezeki, panjang umur...

yana said...

Ya Allah..murninya niat sahabatku ini..InsyaAllah..moga mak akan di limpahkan denagan kesihatan yang baik dan bahagia disamping anak2 n cucu2nya

amirah said...

opis saya pun sama gak mekchu. masak nasik lemak, bubur segala. ada ubi kayu rebus la..huhu

Nini D.. said...

teman dulu masa kekanak riang..tersangatlah hantu durian sampailah ke zaman bujangan tapi....since dah kaweng ni kureng sikit makan durain..enggak tau kenapa...

Muthalib said...

jup2 nak cek keek dah follow ke belum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...