@churalliya

Thursday, August 1, 2013

Baju Raya Project

Setel suda tambah lace kat baju kurung mak dara dan anak dara..

Warna baju masih dirahsiakan... hahaha #bajetretissangat


Saje tak nak tunjuk full part baju mak dara tu.. seprise katanyaaa...

Ada lagi selai menanti.. lace dah beli tapi macam suntuk sangat masa nak menjahit.. tu pun ada hati nak tambah manik kat lace tu.. uiiii mak tak larat..

Mekchu beli kain satin cotton plain kaler teettttt dan lace tu di Pritilulu, Seremban.

Oyyee, mood menjahit ni memang datang waktu bulan puasa aje.. bulan lain ngko memang payah nak nampak orang pemalas tiba2 rajin menjahit baju macam ni..

Gambar makanan? Gambar buka puasa? Ermmm uols ni macam la tatau pulak kannn... blog mekchu ni memang ketandusan gambar makanan.. kalo nak tengok banyak gambar makanan, dah pegi tengok blog orang lain...

Bye.


by mekchuN (^_^)

8 comments:

Azura Aziz said...

ishhh, xsabar pulak nk tau kaler apa hehe.. alalala, comeynya bj raya wawa..

aLyNnZ said...

sekarang lace mmg in trend kan..agaknyer warna apa ek..bj wawa tu yg geram..comel loteh jerk..

syawalsimpsons said...

sila jemah ngan besan kale ape...mana tau matching kan..kikikiki

mama_onie said...

Mesti pink atau pepel kan?????

amirah said...

cantik!

Ayu azmir said...

Cantik .... pasti meriah raya tahun ni....

Mimy Hamid said...

wah projek raya lagi..teringat ngko tahun lepas pregnant wawa jahit bunga baju rizalman

AMANI JIBRIEL said...

Alaa kaler pink tu kan... sy pon cotton plain hijau lumut... smlm stle jahit beads... no lace... maleh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...