@churalliya

Friday, October 11, 2013

Berkampung di KPJ

Masuk di dah hari ke-6, malam ke-7.. Dan hari ni baru boleh connect wifi hospital.. itu pun kena guna USB teethering.. tak boleh connect direct dari laptop.. kena pulak guna fon sbg modem.. apa kes ntah laaa...

Makan tido, tido makan aje lah kijenyaaaaa....

Alhamdulillah, kecibung wawa dah semakin sihat.. dah nampak ketara bezanya dari hari pertama dia warded dulu.. masa tu nampak betul lemah, lesu tak bermaya langsung.. sejak kelmarin dah semakin baik.. dan semakin kuat jugak..

Pantang nampak nurse masuk bilik, tak tentu arah nak lari sorokkan muka dulu.. Dia paling marah bila kena amek neb.. mama dia dah ada teknik kunci.. hahaha teknik tak bagi dia lepaskan diri masa amek neb.. Dulu boleh bagi sendiri, tapi kali ni memang kena minta bantuan nurse..

Macam baru je warded awal bulan 5 hari tu kan.. tak sangka pulak si kecibung ni fragile sampai macam ni.. Sekali dah kena lung infection ni, memang akan senang kena lagi.. ehhhhh tak nak la cakap macam tu.. kata2 tu kan satu doa..

Day 1




Day 2



Day 3



Day 4




Day 5

Day 6



Nampak wawa dah semakin noty kan... suka bebenor buat muka busyuk dia..

Day 7? 8? 9? ohhhhhh nonono... jangan la lama sangat.. Dah tak larat dok terperuk dalam bilik ni.. nak balik raya haji oiiiii....

Gambar semua copy URL dari instagram aje.. malas pulak nak copy caption dia sekali.. korang pun dah baca kat sana kan... @churalliya

Tapi perasan tak dalam pada sibuk jaga anak kat spital, tiba2 ada pulak nampak gambar main volleyball kan... Semangat nak bantu kawan2 untuk dapat naib johan.. ehhhh terbagi tahu dulu pulak... Yang itu nanti mekchu cerita lain...

Sekarang nak fokus bagi wawa dapat keluar paling cepat esok. Paling lambat lusa... Kemon dikkkkkk....


by mekchuN (^_^)

4 comments:

Suliana said...

wawa sgt comel :-) kita pulak xdpt nak beraya haji sbb MIL.masuk spital.. sedih..

Emy Omar said...

Semoga kecibung wawa cepat2 recover kalau x kang mama kena beraya kat spital lak kan

eda_ej said...

siannye wawa... lame beno sakitnye..

Rizziela said...

sanalah.. anak akk pun warded 5 hari.. tp kat Hospital Serdang ..due to Athma

Kalau mekchu nak try product Shaklee boleh call akk.. 018 2050462 bgs utk anak2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...