@churalliya

Friday, October 25, 2013

Rindu masa berkualiti

Laaaaaamanya tak balik rumah sendiri... Rindu pulak nak buat aktiviti sihat macam korang...

Paling rindu nak pegi erobik...





Rindu nak bersihkan kawasan rumah yang sekangkang beruk tu...




Rindu nak golek-golek kat rumah sendiri.. ~ Gambar golek-golek tak de..

Rindu nak masak-masak kat rumah sendiri.. ~ gambar masakan tak de jugak.. tapi percaya lah mekchu masak hari tu..

Rindu nak beriadah bersama family..



Disebabkan sangat syok main go kart ni, maka esoknya kami repeat lagi...



Ada instavideo.. tapi masih tak berjaya copy paste kat sini...

Kawan-kawan seremban, jom layan go kart nak? Tapi ni children go kart.. belasah aje laaa kalo tak ramai konpem ane tu bagi main punya... Kat Aeon Big (care4 lama). Sila roger mekchu kalo ke sana ok...


by mekchuN (^_^)

12 comments:

syawalsimpsons said...

kalo jemah G sana..jemah roger besan yee

Nurzakiah Hanum said...

seronok kan kenangan tue

scha said...

hehehe tang masak tu naper xderk gmbr kak..akk arobik ktner

scha said...

kak naper gmbr masak xderk..eekekek

::NureeN:: said...

salam...
lamanyerr x singgah cini
mekchu nmpk kurus la... apa rahsia.. nak gak kurus mcm mekchu...
klau ckp nk beriadah nk lepak golek2 mmg nak hari2 kalu blehkan janji bersama keluarga terchenta... hehe

Nad MamaZN said...

Besau jugak umah mekchu

Anonymous said...

brape skali main go cart tu mekchu?
nak bwk ank buah reramai senang nak bajet.
kang lari bajet makngah ngko ni, haruuuu.............

Nad MamaZN said...

Mekchu, kite ada masalah nak komen blog mekchu huhu..kalau ada komen publish, baru saya leh komen. Klu takde sape komen lagi, kotak komen pun segan nak kluar. Xtau nape

Ann Ishak said...

oh sekarang dah ada go kart rupanya dekat seremban, dah lama saya tak balik sana

mama_onie said...

Gambar masakan plisssss

salwana nordin @ che'wa said...

bersihnya laman rumah awak :)

boleh golek gelantang atas tu ha hhheeeeee

apa2 utk keluarga adalah terbaik!

Mimy Hamid said...

laman sekangkang kera itu adalah besar ....huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...