@churalliya

Tuesday, November 26, 2013

Majlis SIRIM Industri 2013 Dinner

Jangan tanya kenapa tajuk bunyi macam salah..

Ingat lagi pasal ISMS? siapa ingat sila tunjuk ketiak.. dari anak satu, sampai anak dua baru lah dapat dipersijilkan.. Kelantan -Pangkor - Sarawak.. seronok kerja jauh2.. Dulu la seronok.. Sekarang dah jarang keluar..

Ingat lagi, masa bengkel penyediaan SOP kat Melaka tahun 2012 baru tahu pregnenkan wawa.. Audit Dalaman MAMPU tgh ngandung 5 bulan kot. Audit SIRIM Peringkat I masa tu tengah sarat bawak perut.. Lepas tu bersalin.. Ingat cuti 3 bulan selamat la dari Audit SIRIM Peringkat II... rupanya dorang bersekongkol tunggu mekchu abis pantang.. hahaha.. tak de la, kebetulan tak dapat nak buat time cuti pantang tu.. nak buat macam mana... tak dapat la nak mengelak..

Heiiii.. susah tau nak dapat Sijil ISMS ni.. sebab tu kena kembang bontot bila dah dipersijilkan..

Baru-baru ni SIRIM ada buat Majlis Makan Malam untuk semua client dia yang dipersijilkan sepanjang tahun 2013.. ada jugak tahun 2012, 2011.. entah.. ramai sangat penerima sijil malam tu.. Yang kami tahu SUKN9 ada dalam senarai..

minta tlg ismyda mekap kan hari tu.. mekchu kan jarang kena mekap.. sekali kena mekap gitu, tiap kali tengok cermin mesti terperanjat tengok muka sendiri.. itu belum pakai bulu mata pelesu lagi tu...

Ohhye, perlu ke nak bagi tahu yang mekchu period masa ni? rasanya perlu kot bagi yang tertanya2 tu.. 

pegi naik van lantun :D

Sebelum jam 7 malam dah sampai Sunway..




Orang belum ramai lagi masa ni.. Masa yang sesuai nak amek gambar atas stage..

 


ok fine... tak perasan baju Jovian aii tercarik-carik bulu ayam... tsk tsk :(

Lepak-lepak kat luar makan kacang sebelum masuk dalam hall..

 ermmm.. tu la dehhh... talipon tak lekang dari tangan... 

habis arrogan la tu.. 

alamak, kalut... boss kita dah sampai sunway.. tak yah la garang2... 

mizi tak dapat dtg.. tak pe, dah jumpa wakil dia malam tu :)

Alamak.. tiba-tiba malas pulak nak cerita.. tengok gambar aje la ehhh...

nuyul & rima

mak & ayah aisa :)

puan sham & puan aida

mekchu & wildcutecat

Chienese food malam tu.. punya lah vibrate perut sebab last makan GCB kol 2 petang..

lotak lotak abih.. lotak lotak abih.. hahahaha... 

ini paling rare... lilin dalam tomato.. 

Dan acara kemuncak (declare sendiri)

steady lah bosh... 

Habis lambat sangat.. perut dah padat tak boleh masuk lagi...

Lepas abis majlis, kami pun pulang....

Hahahaha kenapa intro tak balance dengan penutup..


by mekchuN (^_^)

9 comments:

Masni Syafie said...

hehehe..nice story...nice dinner...nice make up..hihi

Masni Syafie said...

hehehe..nice story...nice dinner...nice make up..hihi

Masni Syafie said...

hehehe..nice story...nice dinner...nice make up..hihi

Nurzakiah Hanum said...

cantik :)

syawalsimpsons said...

baguihnya...cun tu..bergamba ngan bos pon sporting....ok fine besan cun giler tu

Azura Aziz said...

ohh.. rindu kat x-boss2 ku jua ;(

Emy Omar said...

Natural beauty mcm mekchu x yah makeup tebal2 mmg dah lawa wei

Emmy said...

Ada jugak ke yang lorat mekchu smp kena highlight pulak mekchu tgh period tu ... sabar yo lah....

QasehnyaRania said...

hihi
semuanya nice nice je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...