@churalliya

Thursday, March 6, 2014

Dah boleh buat member dah......


dah boleh buat duckface sama-sama....

dah boleh pakai munge kat kepala sama-sama....

dah boleh tunggu komuter sama-sama...

Lepas ni tak sabar nak tunggu pegi shopping lipstick sama-sama pulak...

Ehhh bukan lipstick aje.. lipbum, lipgloss, liplap... hahahaha...

by mekchuN (^_^)

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

COMEL SANGAT2

syawalsimpsons said...

bestnya dah dapat geng dah

Rizziela said...

ini yg buat akk geram ni..akak trio boy

Amanda Suria said...

SA dah boleh shopping sama2 ngan Dania dah..dh macam gang bas sekolah bila kuar ngan SA....best wooooo

Emy Omar said...

Sama2 comel

salwana nordin @ che'wa said...

hhhhaaaa...mmg bestfriend sgt2 :)

gitulah anak pompuan kan..kalo bole segalanya nk share :)

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

QasehnyaRania said...

syoknya. dh ada geng le.

kayyana said...

nak culik che wa yg bam bam tuh lah.. mucuk mucuk die

Nad MamaZN said...

geram ar dgn cik wawa ni
anto casting plzzz
haha!
comelllllll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...