@churalliya

Wednesday, June 25, 2014

Tudung cun, material berkualiti dari Princessrack by puterimona

(Sticky entry for 48 hours)

Korang setuju tak kalau mekchu cakap, susah senang nak pakai shawl ni adalah berdasarkan kualiti/material kain yang digunakan? Kalau kain jenis licin dan nipis, maka bangun lah awal setengah jam dari kebiasaan.. Kalau kain jenis berkualiti, tak banyak songeh nak bentuk, sap sap soyyyy je dah siap....

Mekchu pakai tudung belum sampai setahun lagi.. Tapi alhamdulillah, berkat rajin membeli tudung dari pelbagai jenis material telah mengajar mekchu mana yang boleh repeat order dan mana yang cukuplah hanya sekali...

Serius, kalau shawl tu jenis letak je kat kepala dah terus terbentuk memang terus jatuh chentaaaaa.... tak payah susah-susah siap buat memek muka nak bentuk kan tudung, siap tip puhhhh fuhhhhh nak tegakkan muncung tudung... kahkahkah... ini skill sejak azali kan.. kadang tudung tu ok je, tetap nak kena tiup muncung atas tu... Siapa pernah buat? Sila mengaku!!!

Mekchu dah jumpa material shawl paling best... Dari Princessrack by puterimona.. Material tudung memang tak tipu... sagat berkualiti dan senang nak pakai...

Meh mekchu bawak korang tengok serba sikit shawl yang ada di Princessrack

***************
::: Princess Zahra :::

Cutting : Long n Wide Shawl (Plain)
Material : High Quality Heavy Chiffon
Height x Width : approx 1.8M X 28 INCH
Colors may slightly differ from original due to lighting
Price : RM35/pc (exclude postage)
BUY 3 for FREE Postage!
*********************

::: Princess Adleeya :::

Cutting : Half moon Princess
Material : High Quality Glitter Chiffon Crepe
Height x Width : approx 1.5M X 30 INCH
Colors may slightly differ from original due to lighting
Price : RM39/pc (exclude postage)
BUY 3 for FREE Postage!
*********************

::: Princess Ella (Denim) :::

Cutting : Wide Shawl
Material : Denim (high Quality, Soft and Heavy Cotton)
Height x Width : approx 2M X 28 INCH
Colors may slightly differ from original due to lighting
Price : RM39/pc (exclude postage)
BUY 3 for FREE Postage!
*********************

::: Princess Mya (Printed) :::

Cutting : Long n Wide Shawl
Material : Satin Crepe Paisley
Height x Width : approx 2M X 30 INCH
Colors may slightly differ from original due to lighting
Price : RM35/pc (exclude postage)
BUY 3 for FREE Postage!
*********************

::: Princess Sofea (3 colors) :::

Cutting : Wide Shawl
Material : High Quality Heavy Chiffon
Height x Width : approx 1.8M X 30 INCH
Colors may slightly differ from original due to lighting
Price : RM45/pc (exclude postage)
BUY 3 for FREE Postage!
*********************

Sangat mabeles kannnn.... juling-juling bijik mata tengok... 

Mekchu dah ada satu.. type Princess Adleeya.. Dia jenis glitter tapi tak over... 

 yaaa... glitter tu tak over tapi mekchu yang over... hahaha... 

Cutting dia sedang elok labuh tutup dada... suka pasal half moon sebab nampak kemas depan belakang... tak susah nak melilit.. Dapat pulak high quality glitter chiffon crepe lagi lak malatop...

depan kedai mamak pun buleh... tudung cantik punya pasal, terus lah fefelling tantek jugak.. 

Paling suka pasal shawl ni apa tau... bila berjalan, nanti shawl yang belah belakang tu terbuai-buai... mekchu memang saje je toleh kiri lepas tu cepat2 toleh kanan...toleh kanan lepas tu cepat2 toleh kiri...  tebiat kat opis.. hahaha nak shawl tu bergoyang punya pasal... 

Ni zoom dekat kalau nak tengok material dia... 

harus lah orenje....cantik... memang cantik... 

Tak boleh nak cakap cantik macam mana lagik dah.. Korang pegi lah cuba sendiri... Dah nak dekat raya ni.. Kang abis jangan nak mengadu domba dengan mekchu... 

Kalau yang sedang berkira-kira nak tukar imej dari tudung sarung kepada shawl tapi tak tahu nak pilih shawl yang mana... haaaaaaaa ninnnnn diaaaa... Cuba beli dari Princessrack by puterimona ni... Memang tak akan menyesal...

Kalau nak contact sila kan melalui salah satu alternatif di bawah...

E-mel : princessrack79@gmail.com
Wassap/SMS : 011-16366387


Kalau tak de niat nak membeli sekarang, LIKE je dulu page Princessrack by puterimona ... kalau ada yang berkenan, rembat terus... Kalau dah LIKE page tu nanti senang nak dapat update... sambil dalam hati tu berdoa ada tudung baru yang cun-cun masuk sempena raya nanti...

Selamat berseri-seri uols...


by mekchuN (^_^)

3 comments:

Azura Aziz said...

hehe.. amboi kelas...dah siap promote.. aku yg dekat ni xsempat2 nk promote tudung mon.. uwek2 huhu

aLyNnZ said...

Cantek2 semuanye mekchu geramm..rambang bijik mate..leh lar pilih tudung utk raya nanti hehe..

syawalsimpsons said...

oh besan, pakai apa pon tetap cun tantek tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...