@churalliya

Wednesday, August 26, 2009

1st time nak masuk contest!


almaklum la.. saya kan budak baru belajar.. jenguk2 blog member2, semua join contest.. mcm2 contest ada.. tapi kali ni tergerak hati nak join contest yang dinamakan " BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking for Beautiful Prince and Princess"

jgn memain... hadiah mmg best.. siap ada mystery gift tu. dpt yg itu pun kira ok la pihak penganjur yg kiut miut.. hehe.. dah terbayang dpt pakai t-shirt tu.. bestnya..
1st Prize: 1 printed tshirt(ur bb pic on it) +1 magnetic + 1 keychain + 1Mag baby poster
2nd Prize: 1 Magnetic+ 1 Mag baby Poster+1 keychain
3rd Prize:1 keychain & Mag baby Poster
Mystery gift for number: 9 & 19

syarat2 utk join contest ni:
1. jd follower Mommy_Zara. --> done! I'm the 235 follower.
2. sila add banner di atas pada sidebar.. --> done! my 1st contest di abad ini..
3. buat special entry utk contest ini dan sertakn sekali satu picture baby uols yg comey! dan satu picture baby bersama mommy atau daddy! kedua2 gambar akan diambil markah.. --> done! kojo sonang tuh
4. sile nyatakan skali nama baby dan umur baby. tips: gambar baby comey dgn aksi bersahaja tp masih mengekalkan kecomelannya mungkin menjadi pilihan juri --> done!
5 sila nyatakan bila gambar diambil. --> done! gmbr yg terkini dlm simpanan
6. link kn blog Mommy_Zara . sila tinggalkn comment bila dh siapkn entry k... --> done! (tipu done.. hehe.. kena la ikut contest rules. tnggal kan komen lepas siap entry.. lepas post entry nih, sue comment k..)

so, Princess Delisha.. this is our prince.. tadaaa....


Nama baby : Najmi Syahputra bin Mohamad Najib (kira dah layak menang la tu sbb nama baby pun dah ada putra = prince.. hihihihi...)
Umur baby : 1 thn 1 bulan

gmbr yg sama dgn entry sebelum ni.. was taken on 6 aug 2009 (on my b'day).. apa nak buat, dah itu je gmbr terkini yg kami ada.. dan mmg ini lah gmbr najmi yg plg beautiful yg kami ada.. hehehe.. :-) beautiful ke? perasan.....

syarat yg seterusnya memerlukan gmbr baby bersama mommy atau daddy.. dan sue letak gmbr baby dgn daddy nya.. sbb ada persamaan tang mata dorang tu.. itulah najib & najmi..

dan inilah gmbr baby bersama papa & mama dia (mama dia nak enterprem jugak..) sila abaikan budak kat tepi sungai itu yee.. pic was taken on the same day... (leh dapat markah lebey tak? hehehe)

So, sesiapa yg berminat bleh la join Mommy_Zara.. sempat lagi ni sbb closing contest on 31 August 2009..

2 comments:

rozana said...

wah...
ada can nk menang ni!
mak n ayah sama2 cun!
org bru jek update blog org...
setelah 2 bulan x terusik,
jenguk2 la ya..
blogwalking!

churalliya said...

ye ke ada chance nak menang.. anak2 org lain suma comey2.. siap pakai pro photograper.. org pakai camera cabuk bateri AA je.. wakakakaka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...