@churalliya

Friday, August 28, 2009

My Wish List..

mcm2 benda nak kena beli, nak kena ganti, nak kena tukar. mcm2 la tgh bergurau senda dlm kepala h*t#k ni.. hari tu dah siap tulis wish list nak buat apa dgn duit claim penceramah nnti.. wah.. penceramah gitu.. penceramah amatur.. suka bila dpt chance mcm ni sbb mmg masyuk.. sape nak kasik kan..

antara wish list itu....
1. nak polish gg.. i mean nak wat scaling gg.. nak polish tu kejam sgt la bunyik nya.. last sekali buat masa kat HeiTech lagi.. almost 5Y dah.. huhuhu..
--> dah tercapai jumaat lepas, last minute wat app.. x sempat lak nak snappo sbb takut ngan sang doktor.. akutt... akut.. + sibuk pikir sakit... ngilu... dan sekarang tadaa.. gg ku dh bersih.. suka!! suka!! w/pun doktor tu ganazzz..

2. nak wat treatment rambut yg dah semakin tak terkawal.. ini mmg lom pernah wat lagik.. last pun masa color kan rmbut lepas abis pantang dulu, kira ada la dia wat treatment sekali..

3. nak beli rak kasut yg betul2 matching ngan ruang yg telah disediakan.. ni utk umah kat kiambang..

4. nak beli almari sudut biar dpt sepasang.. sekarang ada sebelah je.. mcm x balance.. ini salah satu proses nak mengindahkan rumah la nih..

5. nak beli & topup alatan makeup exp powder yg najmi dah baling mcm bola.. skang dah hancur mcm bedak badan dia je rupa nye.. bedak tu baru beli tau, itu pun guna redeem voucher.. owhh, sedihnya...

6. ingin mempunyai jam tangan yg baru.. kasihani lah diriku sbb dah 3 thn pakai jam yg sama..

dah dah kot.. claim x seberapa, angan2 kemain lah besar.. see see, semua list di atas adalah list barang yg betul2 perlu.. x de pun crita nak beli baju ke, henbeg ke.. kasut ke..

x kira, akan su pastikan semua list diatas dpt ditunaikan.. x kira lah kena marah ngan lakiku ke ape ke kan, dah kita susah payah nk dptkan duit tmbahan.. lain lah kalau lakiku setuju nak taja... wekehkeh keh keh...

inilah keadaan face powder yg mmg sgt nazak dan perlu ditukar..

kalo dh mcm ni, henbeg pun kena tukar gak nih!!

1 comment:

rozana said...

mummy mmg berdisiplin since uum..
mmg berkesan sungguh cara2 buat list tu,
psl face powder tuh,
since Alia lg org dh terkena penangannya..
lipstick jd pen dia,
perfume tumpah..
lastly ank 4 skang ni,
mama jd natural beauty jek la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...