@churalliya

Friday, October 2, 2009

Gmbr Studio

Gmbr studio kami dah siap.. tapi alahai, kenapa la muka najmi mcm x puas hati je tu??


dia sebenarnya geram ngan menen yg tokeh kedai tu umpan kat depan dia tu.. tgk dia siap tarik2 jari telunjuk dia sbb geram x dpt menan tu.. wakakaka..

tak pernah terfikir nak amek gmbr kat studio masa hari raya.. lakiku la yg suggestkan.. rupa nya kemain ramai umat yg tggu turn sama nak amek gmbr gak.. masa tu la tokeh kedai mark up harga kaw-kaw nye.. mmg untung busat maa...

kalo ada photographer di luar sana yg bleh adjust dgn kami, pls hire me.. ceh, dah macam ayat carik kerja dlm Farm Town je.. wakakakaka...

4 comments:

mamykepoci said...

wahh kelesss kedai gamba ko. Siap super impose lg ek haha. Aku ingat ko buat outdoor. Ok apa cun jek. Dari gamba aku yg main tacap2 ngan kaler jek. Lagik hampeh huhu. Papepun najmi da big boy n cumilss :). mmg MMS junior lah

mummy_ayu said...

cantik la gambar family...nie nak jugak nie...

kamilz said...

errk.. cahaya yang kat cermin belah kanan tu lampu flash ke??

QasehnyaRania said...

tahun ni raya berempat tema apa ye?
adakah pink :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...