@churalliya

Thursday, March 11, 2010

MATTA Fair is back!!


korang... jom pegi nak?

  • Tarikh : 12 - 14 Mac, 2010.
  • Target : 80,000 Pengunjung.
  • Tempat : Pusat Dagangan Dunia Putra, Kuala Lumpur.
  • Booth : 893 buah gerai pameran
  • Istimewa : Setiap pengunjung dapat kad diskaun.

kpd kawan2 yg mmg plan nak ber holi holi holiday tu, ini lah peluang nak dptkan pakej percutian yg menarik.. setahun hya 2x sahaja.. mac & sept 2010..

esok kami dah siap2 apply cuti nak ke sana.. kepada yg nak pergi perlu lah bersedia dgn :
  • budget ? (this is the most important.. kalo tak mmg asyik over budget je la..)
  • destinasi (Disneyland (Hong Kong), Hanoi(Vietnam), Chiang Mai & Chiang Rai(Thailand), Perth(Australia), Bali(Indonesia) & Soul(Korea) listed in my favorite
  • dah siapkan beberapa tarikh pilihan
  • pakej yang tawarkan (islamic pakage is the best choice!)
  • calendar 2010 sentiasa di tangan

"Istimewanya kali ini pengunjung akan ditawarkan kad keahlian bagi mendapatkan harga potongan setiap kali penganjuran Matta Fair," - Pengerusi MATTA (Datuk Mohd Khalid Harun)

12 comments:

Masdiana Mat Nor said...

menarik tertarik....tp budget takde...hehehehehe
ape pilihan puan sue...hongkong,thailand,korea or australia....tengok kanggaroo(oppss jgn ckp kuat tang kanggaroo ni jemah hangin dengar name kanggaroo...hikhihik...)

Noor Suhana Adzahar said...

ala.... tak balik KL lak minggu nih... :(

churalliya said...

kak mas : sesekali, bukannya selalu.. eceh..
suhana : ala, kalu la boleh kirim kan.. eh, org pegnen mana bleh jln jauh2 ;p

Ila Ramli said...

rasa mcm teringin nak ke Korea ... tahun lepas dh gi Bangkok...

p/s : oho, patutla bapak gonjolong cuti esok nih!! aha, kantoiiiii

Wanita Itu said...

mesti pergi sebab kiter keja kat situ lalalala :p

Masdiana Mat Nor said...

tp tiap2 taun tu...hikhikhikhik

Fid Rafsham said...

of course..siap amik cuti esok..jumpa di sanaaaaaaaa

Suhaida Mazni Sulaiman said...

jom kita gi jln Najmi..ajak mama n papa joint mama long,,

Normalili Idris said...

jom kita gi jln Najmi..ajak mama n papa joint mama long,,

churalliya said...

pidah : ko ada kat sana gak ke semlm? ala, nape x calling2? kalo tak bleh holi holiday sama2
mamalong : najmi nak pegi jln la nih..
lily : nape jd mcm tu? kena tipu ke apa?

Normalili Idris said...

promote mcm best tp apartment nyer horror giler... booking 3 mlm, stay 1nite x sbr2 nk tgu siang coz takut nk tutup mata... mcm berhantu... tp dh byr full, nyesal...

Fid Rafsham said...

ala...dh sampai sana lupa suma...pening ngan promoter yg macam2...dh ngadap fb semula baru ingat ko pon kt sana..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...