@churalliya

Wednesday, March 10, 2010

sue ber 'ping pong'

wakakakaka.. sebelum apa2, nak kena gelak dulu sbb x tahan betul tgk gmbr2 yg berjaya di candid oleh budak2 opis..

ok, ok.. ni apa cerita nih?? sbnarnya opis sue ada buat games sebagai salah satu xtvt kelab kat opis tu.. sejak pindah state, x pernah dpt join lagik sukan sbb dulu rasanya tgh sarat pregnen.. satu sukan pun x minat nak join kecuali futsal.. hahaha.. penipu!!

sukan nye simple2 je.. mcm ping pong, bowling, karaoke (eh salah.. salah) karom, dart dan badminton.. kalo renang, memanah, golf, lumba lari tu x dpt la acik nak nolong..

setakat ni ping pong dah selesai dan mlm jumaat lps bowling pun dah menutup tirainya.. tak pernah terbayang sue main ping pong.. 1st time pegang bat (memula pnggil raket.. hahahahaha).. dan main mmg for fun.. seronok gilak..

pukul kasik lepas aje.. memula main, mmg ke atap siling pergi nya.. hahaha.. bila 2-3 kali prektis, dah tau cara pukul dah.. lawan lak ngan bekas pemaian MAKSAK.. mau tak muka tu cuak memanjang.. punya lah laju bola tu lantun.. tak nmpk beb bola tu w/pun dah pesan awal2 soh gunakan bola paling striking..

ceh... gaya seorang wirawati .. hahaha.. korang kalo tgk mesti frust gile beb..


hahahaha... tak tahan siot tgk muka sendiri.. laju gile bola tu.. tetiba dah smpai dpn mata

lepas ni kalo rajin upload gmbr bowling lak.. hehehe..

4 comments:

Capo Grande said...

aku dapat bayangkan jeritan ko tu chu....huhu...

churalliya said...

hahaha.. rubber set yg amat mengerikan..

Masdiana Mat Nor said...

fulamak...caya la....ping pong yg ting tong.....sue ngan jemah rajin main bowling ker?den dah lamo tak main bowling last main maso taun 2008 maso tu arwah ni punyo games.....anak den sikakak tu sibuk ajak main bowling.....

churalliya said...

selalu? kah kah kah.. setahun sekali yo kak.. itu pun kalo di'wajibkan'...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...