@churalliya

Wednesday, March 17, 2010

preparation kalahkan pengantin...

nak sambut adik ipar bulan 10 nnti.. eh, adik ipar ke? kalo adik ipar nak kawin, suami dia tu nnti kita pnggil apa erk? lemah la salasilah kekeluargaan nih..

awal bln 10 nnti deqna nak tawen.. ngan pilihan hati dia yg sama birthday ngan sue.. 6 ogos thn dpn ada acara sambutan birthday besar2-an la nampaknya.. meriah meriah..

theme black & white.. kebetulan tinie mainy member study dulu yg dah kaya raya skang.. dia bukak butik dan bj2 semua batik sutera@silk.. bleh tgk baju2 dia kat matase sutera .. jadi, hati telah terpikat ngan bj hitam putih nan satu nih... sgt kena lah ngan theme deqna nnti..


tinie, pinjam gmbr nih ye..


deqna : akak dah ado bj.. jgn tetiba nak tukar theme lak yo!!
tinie : aku blom bayar lagik.. mu dah hantar.. alahai, so sweet ;p

bj ni ada value disebaliknya.. ingat tak cerita mak datin dulu tu? arr... ada la bau-bau bacang skit..


xcited telebih.. toleh kiri, toleh kanan.. line clear.. dpt sarung kain pun jadi la.. hehehe..

8 comments:

Ila Ramli said...

wah...cantek baju..suka.suka..
me oso love black...hee

So Close 2213 said...

waaaahh su, ala2 mak datin ler nnti, vogue da basss..

So Close 2213 said...
This comment has been removed by the author.
churalliya said...

ila & ana : datin wannabe.. verangan je la.. dah byk bj hitam putih, tapi nak beli gak yg itu..

Masdiana Mat Nor said...

wah leh jd datin wanebe cam jemah gak nih....hehhehehe....
cantik la baju ni....berape riban ni?

churalliya said...

harga berbaloi baloi kak dgn kualiti kain.. akak masuk http://matase-sutera.blogspot.com

Masdiana Mat Nor said...

tp harga die memang berbaloi2 la sue....tp memang kene pk byk kali kalau akak nak beli ni....hehheehhehehe

churalliya said...

su tambah beads kat leher lagi melatop

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...