@churalliya

Wednesday, July 28, 2010

Mummytwins si silent reader


dah lama pendam.. sbb dia pun on off je.. kalau makin dilayan, makin menjadi pulak kan..

korang pernah tak dpt silent reader yg entah apa-apa?? tak tahu apa tujuan dia komen mcm tu.. nak gelak pun ada.. sbb selama ni mekchu baca komen dia mcm kelakar sgt.. rasa mcm dia cuba nak mendekati mekchu dgn cara tersendiri.. so sweet...

dia hanya kenalkan diri dgn id mummytwins.. ada anak kembar kah?? kalo betul, mmg ngko beruntung sbb bukan senang nak dpt kurniaan Tuhan itu.. tp alahai.... kenapa la ngko ni semacam tak menghargai segala keistimewaan/anugerah Tuhan tu??

mekchu bangga dan happy sbb dia rajin klik belog oren ni dan ikuti perkembangan mekchu...

dia komen mcm nih kat salah satu entry mekchu..


mekchu baca tergelak ok.. jauh sekali nak kecik hati or so eVer.. rasa mcm dia nak gurau2 manja gitu... tunjuk ngan bro,john.. dia pun gelak..

terus buat derk ngan ibukembar ini..

lepas tu, agaknya mekchu senyap je kan.. member pun hangatkan blk suasana.. dia tulis kat shoutbox mekchu masa entry najmi dpt moto baru tu..


hahaha.. betul jugak tu kan... ibukembar ni mmg teliti dan prihatin org nya.. nak buat cane.. dah mekchu ni ada darah keturunan cina.. of kos lah ada iras tokeh tu.. sbb tokeh tu kan org cina..

dan buat pertama kalinya mekchu menjawab...


lepas tu hari ni mekchu buat2 terkejut sbb ibukembar itu telah menulis dgn nada yg agak sopan santun pulak.. tak tahu lah apa angin dia..


dan mekchu malas nak percaya sgt.. bahaya percaya dgn org yg kita tak kenal kan..


ini lah risiko berblogging.. kita akan hadapi dgm mcm2 kerenah pembaca.. ada yg baik dan ada yg saje mau bikin panas... kalo tak de org mcm ibukembar tu tak meriah la pulak dunia belog ni kan.. hahahaha

kpd ibukembar, mekchu ucapkan terima kasih atas komen yg sungguh mencuit hati itu.. dan mekchu teringin sgt nak tau siapa sbnarnya mummytwin di sebalik nama.. entah2 kawan lama ke.. jiran lama ke.. nnti PM tau.. peace..

19 comments:

.::WaNiE::. said...

Mummytwins tu sayelah

tetiba

kahkahkah

Na Shith said...

Ala sue... drang ni tukang havoc.. biasa la tu... kdg manusia ni rambut je sama itam ( kalo kaler tu asalnya itam jgk) tp hati empunya diri je yg tau.. :) tepuk dada tanya iman :)

mekchu said...

wanie : baru nak sentap kalo betul ko si ibu baranak kembar tuh

na : ko komen kat belog aku.. wah, terharunya.. yg pasti mummytwins tu bukan org heitech kan???

eT said...

hahaha...gurau2 manja la tu namanyer...

lily lotus said...

saja gurau senda tu :)

nik said...

Sue..
dia saja nk gurau manja tu..
klw kita open blog, mmg selalu mcm tu.
Kekdg aku pun kena...

mekchu said...

eT : bukan takat manja lagi dah tu..

lily : nak manjakan dia pun tak tau cane.. tak tunjuk muka

nik : dorang ni penyeri..

~~@lyci@~~ said...

yup, inilah asam garam as a blogger.. cuma lum tahap glamer cam artis jer lg hehe...

Ila Ramli said...

ehehe...si silentreader yg tak bape silent namanya tuh??? muncul dr kisah silam agaknya??? jenis2 yg camnih laa kalo kt fesbuk suka nak add kita tp dia bukan laa kwn kita, kita tak kenal pn dia...ropanya dia add sbb nak spy kita, cari point nak wat ketupat n lepat. Apekah???

enol said...

Sue ok ler tu nanti mana tau ko pegnen anak kembar peh ni... senang tutup kilang hehehehe

Muhammad Adam Rayyan said...

wahahah ko mmg over pun mekchu! hihihihihi...

*merangkak lari*

mekchu said...

alycia : kena prektis skang.. sok senang kalo jadi artis kan

ila : dorang tu suka buat sampah kat belog/fb kita.. ada la yg tak puas hati tu

enol : ko ke ibu beranak kembar tu nol?? mcm cover je.. hahah

adam : minah hover ni la kawan ko sejak 1992

soclose2213 said...

wah sue ada peminat misteri ler..bleh tubuhkan GBS ni /tak pun detektif conan mntk siasat.. =.=

mekchu said...

lantik danish je la.. dia dah ada ciri2

mya said...

haisyoo gini punya orang pun ada ke mekchu? macam2 peel kan.. isk..

rozana said...

mekchu..
dh kawin pn x abis2 org kaco!!!
p/s tiba2 teringt kalo dpt surat2
berantai dr peminat misteri
kt pigeon hall dulu2..
tulis ckit2 jek..
e.g suatu masa...
ish22..psiko2..
lg satu..dh nengok dh belog shaza..
lain kn muka ip tu!
ade iras2 marcelo salas uum..

mekchu said...

mya : susah nak cari org cam tu

mokna : rasa2 bapak gonjolong baca tak komen tu erk?? hahaha.. org dah lupa psl tu & org pun dah lupa muka ip tu.. byk makan semut kot..

Teyha is daddy's girl said...

teros kn berblog mekchu....
chayok2!!!!

eiNa said...

die jeles ngan mekchu tu..ekekkee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...