@churalliya

Wednesday, August 18, 2010

1st time menang contest dlm belog


Contest mekchu kali yg ke-18 telah mengembalikan semangat mekchu untuk terus masuk contest situ sana sini..

ingatkan contest tiup kek hari tu sebagai simbol persaraan mekchu dari terus tak sedar diri masuk contest.. ye la kecik hati gak tak pernah menang.. masuk mmg nak menang semata-mata.. hahaha..

nmpk nya rancangan persaraan itu terpaksa lah ditarik semula..

1st time menang... tak sangka wei buleh menang... fuuuuhhhh...

terima kasih daun keladi kepada mummysyafie,
kalau buleh mekchu nak menang contest lagi.....


najmi menang kategori budak muda.. tak sia-sia smpai terkeluar air liur meniup lilin..


neena menang kategori budak tua..


hehehe.. congrate babe!! tu nak bg tau watermark gmbr dia tu mekchu yg prezen kan sempena dia dpt jadi 1st runner-up contest mekchu... mmg berkesan sungguh la aktiviti contest situ sana sini mcm nih..

who's next??? eceeeehhh...

16 comments:

shaza said...

gambar najmi tengah tiup lilin tu memang sangat kiut. di tambah pulak dengan gelak bapak najmi kat belakang tu.. memang layak menang ok.. :-)

tiefazatie said...

wah2!tahniah2..mmg cantik pun pic najmi tue...sgt cumil..hihi

NeenaAnuar said...

hahahahaha... sungguhh ku ketawa berdekah dekah ngan statement budak tua tu!

yeaa.. kita serupa mekchu! ini lah pertama kali neena menang hadiah grand prize... and contest mekchu tu adelah pemberi semangat tuk ku meneruskan masuk contest2 yg berikutnyer sbb contest mekchu lah first time i'm listed as top 3 and win at 2nd place!! Toceh.. toceh..

anyway... bak mekchu ckp lah.. dah berpuluh kali masuk contest... nak memang cukup payah! so biler dah menang memang terujaaasss abis! hehehe..

gambar najmi memang cute abis.. and memang layak menang! sesungguhnyer najmi anak yg bertuah! :D

NeenaAnuar said...

pssssssstttttttt.... jgn give up to joint more contest... asal ade.. joint jerk.. memang kalah kemudian kire ok! rezeki kite tak tahu kat mana kannn... :D

AKO @ retna said...

hahhaha congratss.. tak sia-sia slalu masuk contest ek hehehe ;)

MieZa said...

wahh...comey2...tahniah kak =)

kemma said...

congrats mekchu n najmi:)

cik hani said...

tahniah pn sue..ape la hadiahnye ekkk..

Nik said...

Sue,
najmi dapat hadiah apa?
Kasi tempek gambar dlm blog yea..

JIVEBUMZ said...

tahniah najmi!
ape hadiahnye?

mummysyafie said...

mek chu..thanks sebab join my contest. dah dapat ur add...insyallah..nx week akan pos kan hadiah.

kim salam ngan Najmi..tgh duk fikir..nak bagi apa kat Najmi for hari raya..

~~@lyci@~~ said...

congrats mekchu & najmi.. indahkan perasaan bila menang hihi.. jom join contest bebyk lg ;)

sue said...

wah nampaknya aura tuah si najmi nih dah menjadi2 la ni...asyik menang aje. congrates mekchu, najmi memang comel. bila la dapat jumpa bertentang mata ngan budak nih... :)

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang patut menang..sebab sgt la cute.. tahniah

mekchu said...

terharunya.. ingatkan wat entry copy pes mcm ni tak de yg sudi nak komen.. anyway, thanks uols.. mekchu amat terharu.. mcm nak nanges nehhh

mya said...

uishh menang eh..
syabbas syabbas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...