@churalliya

Monday, August 16, 2010

Bertukar


Bertukar!! (sila baca dengan nada cerita satria baja hitam pun boleh, cerita ultromen nak menentang raksaksa pun buleh, cerita animal mechanicals pun tak kisah) janji bertukar!!!!


mmg dahsyat betul penangan lieza nih tau.. dari zero to hero ngko... hahaha.. dari baju tu bogel mcm tu terus ber bling-bling..

ingat tak tips jimat ala mekchu tuh?? 1 kain pakai dgn 3 baju berlainan tu??

smpai skang masih kagum dan terus berfikir mcm mana la dia menjait manik2 nih dgn anak yg lasak sebaya najmi tuh.. sejak ada najmi tak pernah try lagik bukak perkakasan manik dpn najmi.. harus dia tebalik kan, pas tu sepah sepah kan manik tu.. paling tidak pun dia sepak.. dan last sekali masuk mulut... ohh mengerikan...

skang bila dah kenal ngan lieza ni mmg target dia aje laa... opis pun sebelah je.. msg je, jumpa lah kami di pintu sorga.. hahahaha..

ini adalah baju ketiga mekchu bersama dia.. yg pasti angka TIGA tu akan bertambah satu demi satu tidak mengira musim perayaan atau musim naik pentas.. hahaha..

1st yang ini..

2nd yang ini..
dan ketiga..


muka excited bila tgk baju yg dah berubah wajah


dpt je baju ni terus belek


ternyata bunga tuh mmg buat sendiri.. berpuluh kuntum ada kat baju tuh..bukan beli yg ready made tu okeh.. kagum ku makin membuak buak..

korang kalo minat dan nak tya mcm mana nak pilih design ke, nak tya harga ke, nak pos ke, nak belanja makan kat mana-mana ke tya lah lieza ni terus kat sini.. jgn tya mekchu tau..

mmg pilihan yang tepat.. baju raya mekchu dah 8 pasang
termasuk ini.. korang?? wahhh.. selalu over mak budak nih tau..

17 comments:

~~@lyci@~~ said...

huhu.. jeles2.. kalo den kek sanun, dah tontu den g tompah gak..

8 pasang??fuiyooo.. mmg raya sakan mekchu taun ni hehe..compom raya taun ni mekchu hehe..

illafira said...

wah byk nye 8 pasang.. ni sepasang pun x de lagi. hahaha

AKO @ retna said...

wah mmg cantek la.. bunga tu nmpk 'idup'.. sesuai... :-)

MieZa said...

wahhh..byk nye bju akak.. nak satu =P

eiNa said...

8 pasang tuh??? ramai nye baju..kalah najmi nih..

Ya ALya said...

sesuai sangat baju tu mekchu.....macam lampu liplap untuk raya t,mesti meriah n glamerz kan.....cantik sangat,tu belum puan empunya diri yg cantir super diva tu pakai kan....

konpius jap...?????

yg nak raya ni najmi ke mak najmi?jangan bapak najmi tak de baju udah la ye....heheheeh

mekchu said...

alycia : 32 ada byk kosong sini.. meh la.. kat ptrjy mesti mahal

illa : ila men beli kat butik je.. last minit pun x pe..

ako : suka tgk bunga tu.. ntah bape minit la nak siapkan sekuntum

mieza : akak mmg ada buat sewa.. pm me :)

eina : bj najmi enggak ada lagik.. omak eh yg lobih

ya : hahaha.. budak2 x elok bj byk2.. badan cpt besar.. eceh..

uols jgn percaya sgt temberang mekchu tuh.. meroyan ke apa smpai 8 pasang.. hahaha

lynza said...

amboii.. mekchu 8 pasang ko.. huhu.. raya sakan tahun ni.. apa2 pun toce2.. kerana percayakan lieza(ooops! terlebih sudah)..

kojah said...

wahhh cantiknya kakkkkk...

Miss Fadhilah said...

mak aii..sampai 8 pasang 2...cayalah,hehehhehe
cantik la jhitan manik dia 2....=D
naik seri baju mekchu!

JIVEBUMZ said...

wow cantiknyeeee
sakan la mekchu beraya tahun nie sampai lapan pasang baju!!

littlehumblelynn said...

jeles......8 pasang weiiiiiii...!!tp xper..belum habis shopping lagi nih.....banyak masa lagik..(dibaca dgn bunyi org jeles nih..) heheh..

mekchu said...

lieza : dah masuk 3 dah pon.. mesti lah percaya

kojah : sape cantik?? mekchu??

miss : pndai combine kaler manik.. kalo dah bling2 harus naik seri

jibam : org dah naik keje bj raya tak abis pakai lagik...

lynn : hahaha.. percaya lah sgt temberang mekchu tuh

CuTeMiUt78 said...

tantik..tantik..

Ila Ramli said...

mmg cantek... suka jugak manik2 nih,, tapi tak suka time nak iron baju tuh..mencik!! takkan nak gi dry clean manjang kan.?? nak2 kalo 8 pasang sume dry clean.. hehe, cuba bayangkan...

ch@ said...

berseni sungguh tangan insan itu mekChu... hadoiii kalau kita tu mau rabun ayam.

NeenaAnuar said...

*sambil membeliakkan bijik mata*

LAPANNNNNNNNNN PASANGGGGGGG?????????

hahaha... jelesss nye! neena baru ade satu jerk baju tahun nie! huwaaaa...

suke lah jahitan manik tu! i loike! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...