@churalliya

Wednesday, August 25, 2010

terasa mcm kat obersi

baru je msg-msg ptg semalam.. hari ni dah smpai..

sc : su bg address
mekchu : (mekchu pun bg la add) kad raya yg ada lagu tau.. hehehe sape ni ek?

bleh gitu? dah la x malu mintak kad raya yg ada lagu.. (mmg bajet dia nak bg kad raya).. lepas tu blur sape..

kata pakai tipon baru.. tak semua nombor cina bukit tu copy kan.. ni pun still ada yg tertinggal lagik..



1st time dpt tart nanas sbg pengganti diri.. selalu kita dgr kad raya kan..

ana a.k.a sc ni tlg jualkan kuih raya MIL dia.. baru lah rupa menantu.. bukan hantu.. hahaha.. kemain besooo kilang kuih raya MIL dia.. don't play play haa tart MIL dia dah melebarkan sayap ke singapore tau..

ana,
tq tq tq... kuih tu selamat smpai.. cuma belum selamat dlm perut je lagi.. x sabar nak ngap!! korang tau apa perasaan mekchu skang? mekchu feeling mcm nak smbut raya kat obersi.. kawan2 pos kan kuih raya... uuuhhhuuuu..

14 comments:

~~@lyci@~~ said...

bestnya.. bg kad ry dapat kuih raya skali...

JMY said...

nak le jugak

Nik said...

sue
klw ko kt obersea, aku kirim serunding je la ekkkk

mekchu said...

alycia : x de kad raya.. kuih raya je sbg pengganti diri

JMY : kuih free ngan beli tak sama :)

nik : kirim la lebih2 lagi..

JIVEBUMZ said...

mak ai dapat kuih raya!
bak cketttttttttt

mummy Darin said...

merasalah dulu akak aku poskan almond london, serunding, perencah rendang and nasi himpit, sib baik almond london gua tak hancur....

eT said...

POS LA KT SINI SKET...HEHE

jesnita_ns said...

pe lg kak mekchu..

apply arr keje kt kedutaan di oberC..tu realnya feeling..he3

mekchu said...

jibam : tak bleh 2x pos.. nnti tnggal serdak je

musz : rasa nak pegi lagi tak? kali ni ada darin

eT : pos tipuware je bleh? haha

jesnita : layak ke nak jadi duta mesia? tggi sgt aim tu.. follow bro.john smbung belajar udah le..

nuyulaisy said...

akak nanti jgn lupa smpang kuih raya tuk nurul jgk yer

cha said...

kelakar la mekChu ni, tahun depan order kuih raya on9 mesti memang rasa kat over the sea :D

NeenaAnuar said...

nakkkkkk!!!! my fav tuuuuu! huhuhu...

mekchu said...

nuyul : dtg arr umah

cha : tak ramai lagi yg jual on9 kan.. rasa thn dpn mesti ramai dah

neena : sgt sedap.. tart nenas terrbaik..

soclose2213 said...

hihihi, sodap tak? sori my prenz yang lain, nak jugak eh? acane nak bagi eh..klu dekat bleh i jamu2 korang kan..hehehe perasan diva lak kat sini..

ppstt:
kuih tu mmng pengganti diri sebagai kad raya hihihi,

kenai su sejak akhir tahun 90an..betul tak sue? hahaha lupa darr..kenangan terindah sue jugak terbaik..tu yg memang mencari,klu tak baik takde kedahnya nak cari kan kan kan..oopppsss terlebih sudah, mcm entry {{hugs}}

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...