@churalliya

Thursday, September 23, 2010

Adik wawa yang tenang di sana

Genap sudah 4 hari adik wawa meninggalkan kita... masih tiada sebarang berita terkini yang boleh mekchu share ngan korang setakat ni...

kes jenayah mcm ni selalunya ambil masa jugak untuk mendapatkan punca sebenar.. ada banyak lagi kan kes jenayah kat luar sana.. kes pembunuhan Dato' Sosilawati pun belum selesai lagik..

malam tadi puas hati bila dengar pembunuh adik Syarifah Humaira (yang kena pijak dgn pemandu teksi tu) kena hukuman gantung.. gantung dia smpai mati!!! dia bukan manusia...

tiap kali teringat pasal adik wawa, tiap kali tu lah bergenang air mata ni.. tiap kali teringat, tiap kali tu jugak surah fatihah tak lupa untuk disedekahkan..

pasti adik wawa bergembira di sana.. jumpa kawan2 dan bidadari lain di syurga..

6 comments:

CikSembang said...

akk dah masukkan blog Su as my first fren kat blog akk..thx sudi komen kat blog ..muahhh

[-suziey-] said...

huhu..camne la keadaan ibu wawa kan..pasti ilang kejap sinar kebahagiaan..smga dia tabah hadapi..

mekchu said...

cs : terharu jadi yang pertama

suziey : kita doakan akan ada sinar baru utk mereka...

Iena said...

ina tak tau pon pasal ni... 2-3 hr ni sedikit busy. x sempat nk jengah... k, bagi masa utk ina scroll down n hayati apa yg berlaku...

Mommy Lyna said...

kalau pergi kerana natural courses i.e. sakit ke, komplikasi dalaman ke, mungkin kita lebih mudah nak terima.

bila pergi atas sebab orang, bolehkah hilang dgn mudah rasa ralat tu? dan orang2 yg terlibat di tempat yang menyebabkan kematian, bolehkah diorang hidup dgn tenang?

cha said...

semoga keluarga arwah bertabah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...