@churalliya

Wednesday, September 22, 2010

Untuk seseorang

ermmm... best nye dengar deruan air di bilik sendiri.. wahhh.. deruan gitu.. mcm deras sgt air dia kan..

smbil wat keje, smbil dengar bunyi air.. tenang.....

hari nih opis kepoh dgn bendalah nih "Meditation Fountain".. mmg sgt comel dan sesuai kalo nak cari ketenangan di meja kerja tapi tempat terhad.. atau dgn kata lain, 'mejo dah ponuh.. tak do tompek nak lotak'...

tadi ada salesman datang opis jual bendalah nih.. operate guna 2 ketul bateri AA.. bleh pakai adapter jugak.. pandai btol dorang ni perabiskan duit mekchu tau..

RM25 to enjoy the soothing sound of flowing water..

akhirnya tergoda jugak mekchu beli bendalah nih.. tp bukan utk mekchu.. untuk seseorang yg istimewa sebagai tanda tahniah atas usaha dan impian dia selama ni yang telah diluluskan.. alhamdulillah...

tapi yang ada skang kat bilik ni rumet punya.. yang mekchu beli tu dah simpan baik punya... hahaha.. eh, tak pernah kenalkan rumet baru mekchu lagi kan.. dia amat berbeza ngan rumet lama.. opsss..


bleh letak aroma terapi untuk menterapikan minda yang penat bekerja..

mekchu benda2 mcm ni mmg suka sgt laa.. tak salah kan kalo kita tambahkan sikit elemen untuk dapatkan ketenangan...


ada byk design.. mekchu pilih design nih untuk si dia.. tatau la dia suka ke tak..

tak sabar nak dtg opis esok.. mesti lebih berdedikasi lepas nehhh.... APC 2 tahun berturut...... lalalalalala...

12 comments:

Muhammad Adam Rayyan said...

uits,

jeles2. meja daddy adam haram takde dekorasi langsung. belikan satu bley?
wakakakaka~

illafira said...

mesti best dengar deruan air mengalir

illafira said...
This comment has been removed by the author.
illafira said...
This comment has been removed by the author.
MieZa said...

wah~ mcm best jer...
nak jugak =P biar lebih bersemangat untuk belajar =P

soclose2213 said...

hrmm utk saper?? i kah ??? hahaha ss plk..=.=

kemma said...

comeyy betul la benda alah tu

eT said...

cam best jek mende alah tuh...kalo ada 1 kt opis eT pon cam best jek..huhu

cha said...

mekchu mmg pantang, kalau boleh hari2 dia nak pergi shopping. mekchu, mekchu kenal kak Azlin tak? hehe...

NeenaAnuar said...

best laa bende nie.. nak carik lah nanti!

CikSembang said...

mesti dia suka nya design tu.. chantek

Imaan09 said...

beshnyaa..beli kt mana??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...