@churalliya

Monday, September 27, 2010

Folder 7 Syawal

Cerita raya diteruskan.. kalau tak abiskan rasa x sedap badan pulak.. rasa mcm nak demam2 gitu.. hahaha...

beraya ke 9 buah rumah adalah rekod terhebat kami seumur hidup.. pergghhhh balik tu dia pnya lekit tak hingat... exp kat celah2 ketikssss & celah2 lengan & celah2 kakissss... sila jgn bayangkan..

xtvt beraya bermula seawal jam 10 pagi.. bayangkan kalo kol 10 pagi dah ada org bagi salam kat dpn pintu rumah korang...

dia jadi byk rumah sbb nak menjemput sedara mara masa kawin deqna nnti.. eh, korang semua jemput datang tau.. entry sekapur sirih mekchu wat nnti..

ok, kita teruskan dgn gmbr..


di rumah ke-3..


kat rumah ke-5 - rumah akak mekchu.. masa ni sedara belah melaka dah nak balik.. sib baik sempat jumpa dorang..


aksi-aksi najmi


ntah apa yg dia happy sgt..


family potrait kat gazebo baru akak.. lepas ni dah tau mana nak carik gazebo yg murah lagi menarik ini..


rumah ke-8.. open hse k.hanis.. smpai jugak sue kat rumah chantek akak..


katanya imam muda.. harus bergambar sama-sama.. hahaha.. kalau tak bg tau, mmg tak kenal..


sempat capture gmbr 2 beranak ni.. salah satu gmbr fav mekchu..

dah 8 bijik rumah, stop kejap.. balik rumah & mandi.. tggu adam & family adam datang beraya.. sebelum kami ke rumah no.9 sbg penutup iaitu rumah ASP panjang yg x de gmbr sbb terrrlalu fenat..

adam, korang lah tetamu pertama kitowang


thanks ye sudi datang.. w/pun hidang rojak mamak je...

dah.. itu aje..

boring? ada ke yg boring.. ada? berani ckp la wei... hak hak hak.. kalau nak tgk aii sentap, ckp la... tp ckp sendiri2 dlm hati dah la ye.. mekchu ni kalo dah majuk kurang2 henbeg guess sbgai habuan...

* pada 7 Syawal ni jugak kami beraya ke rumah arwah adik wawa.. tp ntah kenapa berat je hati nak bergambar ngan arwah. Laporan polis dah siap.. tapi mekchu belum ada kesempatan untuk dapatkan cerita sebenar.. kalau dpt nnti mekchu update kat sini..

11 comments:

lieza78 said...

wah.. beraya sakan tu... eh mekchu mana nak cari gazebo yang dikatakan murah tu.. lama mencarik ni.. tp lom jumpa2 yg dikatakan murah tu... ayat skima x... ekeke

cha said...

kira sakan la tu mekchu, kagumnya kita sebab mekchu dpt bergambar tu, kita mmg tak DAN dah, kija nak ngejar dak oni tu je.

shaza said...

ye mekchu, nnt bagi address kedai gazebo tu.. boleh gi melawat..

marinahunny said...

kata family superman kan, haruslah terbang je p beraya kan..hakhakhak...

BondaRayyanRaimi said...

pergh... raya tak hengat...9 buah rumah tu.....

mummy_ayu said...

wah..betul betul punya raya tu...seronoknya...

mya said...

gambar kat gazebo tu cam aman damai jer.. dah la 3 beranak pakai hijau.. lagi la menghijau :)

littlehumblelynn said...

mekchu,

tgk banyak entry mekchu..cantiknya rumah..harusler mekchu wat open house..hehehe..

soclose2213 said...

penatnya raya sakan..

bj =cantik
rumah =cantik

seme cantikla..

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang sakan beraya tu ya...

NeenaAnuar said...

cantik colour baju mekchu! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...