@churalliya

Friday, October 1, 2010

Cantik kan tarikh hari ni....

Binary Code 011010... (01.10.2010)

kalau 101010 (10.10.2010) nnti konpem ramai yg pilih tarikh tu utk kawin sebab jatuh pada hari ahad..

tapi hari ni 011010 (01.10.2010) sgt sesuai dipilih untuk hari nikah sbb jatuh pada hari jumaat... lagi pun tarikh nikah yang akan dijadikan enibeseri kan.. kalau tarikh cantik, bukan kita je senang ingat, kawan2 lain pun sama... untung2 tetiap thn dpt wish mcm mekchu nih.. kekekeke..

cadangan mekchu kpd deqna soh pilih tarikh hari ni utk nikah menjadi.. shuke shuke.. tumpang gumbira..

nak jugak letak gmbr nikah aii kat sini..
tarikh 20052005 akan sentiasa melekat dlm kepala..

seronok kan kalau bleh abadikan tarikh2 cantik mcm ni utk something yg special.. mcm pegi bercuti ke.. pilih date utk beranak ke.. pindah rumah ke.. beli kereta baru ke.. paling tidak pun dapat bukak buku akaun baru.. hahahaha..

ada orang tak kisah.. tp bg mekchu, mekchu kisah...

so, korang cane pulak?? ada abadikan tarikh cantik ni utk apa2 tak?

14 comments:

NeenaAnuar said...

teringin nak abadikan sesuatu pada tarikh2 cantik camgini... tapi masih tak berkesempatan... semua date yg ade semua nyer date tonggang terbalik! hehehehe....

Iena said...

ina kawen 01/05/2007. x kisah pada kecantikan no tu tp yg penting manafaat tarikh tu iaitu LABOUR DAY! tiap thn cuti sambut anibeseri beb! xder alasan!!! hehehehe...

tapi no cantik achik abadikan kat kereta dia. 1515 = I-S-I-S = I Sayang Ina Seorang. :))

Iena said...

pssstttt... cantik seh tarikh akad nikah mekchu!

Anonymous said...

aku kesahhhh!! kami nikah april fool!!! sonang gak nk ingat :) 01.04.06, kawen no genap sume, 2-4-6 @ 02.04.06. i'allah adik aku tunang 1.1.11, propose nikah 11.11.11 x tau la jd ke x, hihihi. jgn hantaran smp 11,111.11 sudah laaa ;P mas kawin 111.11 atau 1,111.11 x pe.

~mimi~

AKO @ retna said...

aha laaa.. tingin gak nak abadikan date2 cantek camni tapi maish belum kesampaian juga... huhu...

Chekpid said...

nak juga komen :p 20062006 anak pertama genap umur 1 tahun..

suzzsuzie said...

baaru perasan no cantik ni ksue punya anniversary tapi no kena terbalikkan...11.10.10 anniversari ke 12

~aSFaLiZa~ said...

salam mekcu... saya pun suka tarikh cantik2 ni. sbb tu sy nikah 08.08.08. baby lahir 29.09.09. huhuhu

~~@lyci@~~ said...

tarikh nikah alycia 080208... sentiasa ingt dlm ingatan hehe.. dan kebetulan jatuh hari Jumaat..

Nik said...

Kalau bley nak jugak buat mcm tu..
Tp tgu aku ada CALON nya dulu yea Sue
pastu baru kita diskas tarikh nyer
hehehe..

rozana said...

20052005...
org ingt..;)

nuyulaisy said...

akak cntik kn tarikh tu.. dula msa tunang dlu mng ingt nk pilih tarik 10/10/2010 tapi nk bt cmner gatal nk kwen awal2...hehehehhe

MieZa said...

teringin jugak nak buat tapi belum berkesempatan lagi...

mummysyafie said...

cantik kan tarikh tu..tapi for sure mmg ramai yang amik tarikh tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...