@churalliya

Monday, October 25, 2010

Sayangkan suami macam belon

Ini adalah acara kemuncak.. nebessss sgt... tetiba je acara kemuncak kan..

Disebabkan mekchu & bro.john dijodohkan dalam kumpulan yang sama, dan game nih pun memerlukan pasangan suami isteri pada asalnya, maka sayangkan anak tnggal tnggalkan.. hahaha...

jemah & laloque pun satu group - biru.. so, secara otomatik kitowang melangkah ke dalam padang itu.. time tu matahari dah terpacak tepat atas kepala.. pasir tu panas.. kalo pijak, mmg keluar semua toksik.. tak yah pakai detox patch semua tuh..

game ni senang je.. makin lama makin jauh dgn pasangan dan belon sape pecah dikira kalah..


memula elok je dekat.. kenyit2 mata pun kira nmpk lagik..


okeh... baling.. nih nama dia belon ku sayang (lagik bagi nama sendiri).. jadi ketap2 bibir masa baling tu petanda sayangkan suami la tuh.. hahahaha...


masa nak baling mmg konfiden skit.. time nak sambut tu yg seram....


bila dpt je smbut, kemain peluk belon tuh.. kot2 la angin tiup kasik jatuh kan..


nih semua tgh berdebar....


makin lama makin jauh.. sekali 2 langkah ke belakang... jgn smpai penghujung pantai sudah.. susah pulak cameraman nak amek gmbr nnti.. hahaha.. korang tgk aje gaya mekchu tu..


belon mekchu jatuh la wokk.. ohhh sib baik tak pecah.. bleh teruskan game demi rumah kuning..


makin sikit org makin lah nebesss... team merah belon dah pecah.. team biru dah selamat sbb belon tak pecah..


tnggal team kuning yg menentukan.. korang agak2??


hahaha.. kebasahan.... smpai ke dalam dalam pun lencun tau..


dan dimenangi oleh pasangan jemah & laloque.. ternyata belon dorang power.. hahaha.. dorang yang power sebenarnya..

sudahnya, mekchu ditinggalkan kebasahan sorang2 kat tgh2 panas tuh.. kesian kan.. huhuhu..

ada 8 game semuanya.. nnti review mana yg sempat ye.. all in all, mmg happening sgt.. kalau 6 kali setahun buat family day aci tak?? setahun sekali ni pun dah sesak napas.. ada hati 6 kali setahun.. sekali pun sekali la.. tp janji bukan kat PD.. tettttttt...


10 comments:

eT said...

waaa..sonoknyer..terasa cam dok kt situ sorak bg sokongan..hehehe

~~@lyci@~~ said...

siapa yg pernah kerja kat uptm akn rs kehapeningannya kan hehe..

AKO @ retna said...

hahahah teringat ms family day opis dl pun ada buat game nih... pastu kan main suka plak laki bini join game ni kan hehehe... yg bujang2 bantai dok gelak je tgk gelagat para suami dan isteri bermain ngeh2.... ;-D

JIVEBUMZ said...

best giler join opis korang neh.. nak pindah sane bleh? hahaha

mummysyafie said...

alamak..leh pecah lak. seronok tengok games camni..

tiefazatie said...

alolo..mekchu kena tinggal akhirnye??hihi

jesnita_ns said...

nape kak..pd x best ke?? hehehe..mcm ada sesuatu jer..

viruspadu said...

haha

mmg neves nak mamp ok. giler seram nak sambut belon hahahaha

Iyiana said...

x bley blah tengok saat2 belon tu jatuh dan pecah di baju mekchu.. uhuhu~

QASEHNYA RANIA said...

cantik jer belon tuh pecah.... =) dan mekchu kebasahan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...