@churalliya

Tuesday, November 30, 2010

Keadaan semasa

begini lah rupa bentuk keadaan pejabat kami yang terkini.. tak sabar nak tggu wajah baru.. dah lama sgt kami tnggal setinggan di pejabat sendiri...

dan buat masa ini.. kami tetap bersabar.. x de hal punya janji dpt buat keje.. bukan kah pelanggan perlu di dahulukan.. cehh cehh..


port network yg kelihatan masih tergantung di situ..


tiles yg dah mula di pasang.. lepas ni tup tap tup tap la bunyik kasut bila catwalk.. hehehe..


ini lah keadaan pejabat sementara kami.. rasa seronok jugak sesekali duduk ramai2 mcm ni..


dan semestinya sebelah kak jemah si doktor chenta.. haha.. sib baik kak jemah dah cop kan tmpt mekchu tau.. kalo tak merempat lah aii...


sekian, mekchu melaporkan berhadapan Wall of Fame, UPTM khas untuk semua (kes teringin nak jadi reporter, tp tak dapat).. dan semestinya bertambah lagi satu kenangan bersama kawan-kawan pejabat..


8 comments:

MAPPIAU said...

alalala siannyer masing2, hehehe. Eh tapi lagi best kan duduk kumpul ramai2 macam tuh leh gosipp....eh :P

Dee said...

amboi..kak jemah tu..kemain jaga kesihatan..mcm doktor dah..hahaha..xpelah bersesak..seronok gak kan..hehehe..

therosputih said...

best jugak bersesak2. sempat merasa duk umah sempit...

Softtouch [Hanim] said...

sesak2 mcm tu merpatakan silaturrahim..he he he..mesti cantik n kelasss lah opis mekchu n vp nnti

mummy Darin said...

sue
walau macam mana pun keadaan opis ko..
sudi - sudikanlah join contest kat blog aku yek..he..he..

http://oklahtu.blogspot.com

~~@lyci@~~ said...

duduk ramai2 camtui lagi best nk gosip hehe..

Ya ALya said...

mekchu paki la cam kak jemmah tu...hheheheh

mummysyafie said...

kak jemah siap pakai mask lagi tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...