@churalliya

Saturday, November 13, 2010

Mild Cramping

Alamak, cane nak ckp ni erk.. tak sedap hati la bila ramai yg msg kat fb, tya dah pregnen ke?

Pulak tu status mekchu yg mmg menjadi penambah perisa tu kan.. mmg kena soal kaw-kaw lah jawabnye..


Sejak dilanda kontroversi ni, mekchu dgn rela hati buat pengakuan terbuka.. susah tau nak jumpa kawan yg baik hati mcm nih.. (baik hati kah?)

Khamis-Jumaat mmg MC.. MC 2 hari hari tu disebabkan ada rasa cramp kat bahagian perut.. kejap2 rasa mcm contraction tu.. sila bayang kan cemana sakit nya contraction.. haaaa.. itu lah yg mekchu rasa pada khamis lepas..



nak berdiri pun tak boleh lama.. jalan mcm nenek si bongkok tiga.. smpai doktor warded half-day.. blk rumah, jadi permaisuri.. ohh, indahnya...

skang rasa cramp tu on off.. tp better dari 1st day hari tu..

tak pasti lah apa punca.. mcm2 sebab boleh dikaitkan.. adakah sit up ku yang bersungguh pada malam sebelum itu menjadi punca?? kah kah kah.. tak de sakit carik sakit..

pasal status tu pulak.. sbnarnya sebelum pregnen najmi dulu mekchu pernah alami perkara yang sama.. end up doktor kata pregnen.. tp kali ni masanya belum tiba nak wat urine test.. harap korang bersabar lah ye...

dah, itu lah kisah mekchu.. korang jgn risau2 tau.. doakan yg terbaik utk mekchu..

eh eh ada lagik satu pengakuan nak buat.. mekchu belum naik pangkat lagi dan masih setia di N9.. itu pun korang jgn risau tau...

"kadang-kadang pengalaman itu menenangkan, kadang-kadang pengalaman itu juga mendebarkan" ~ sms..

11 comments:

Iyiana said...

oo.. mekchu~
yana tunggu mekchu wat urine test tau. :D

AKO @ retna said...

xpe setia menanti di sini hehhe

JIVEBUMZ said...

mudah2an positif.. boleh kita sama2 dapat baby tahun depan :)

kemma said...

x sabo nak tggu urine test result..hehe

therosputih said...

ramai y mendoakan mekchu...hehe...berita baik jangan disorok lama2...wish u all the best...=)

cha said...

sentiasa menanti berita gembira dgn terbuka. nak amek aura jugak ;)

rozana said...

pn doakan yg terrrBAIK...tuk best fren pn kay...
bole x mlm td sbb dok pikir apalah yg terjadi dkt bestfren ku ini..
pn mimpi mc sue dpt pg JEPUN..ingt x entry yg nk pg kursus tu?
org mimpi mcsue dpt tau!!!
siap update kt FB dr latarbelakang JEPUN lagi...AMINNNNN

eiNa said...

buat la testtt.. mesti berita gumbiraa.

Iena said...

ye yeeee... najmi nak dpt adik!
*sajer nk cetus kontroversi! hahhaaa

jesnita_ns said...

wah..tak sabar nk menantikan berita gumbira dr kak mekchu..

Faryza said...

alorrr.igt ada isi td..tak pe..insyaAllah rezeki tak kemana.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...