@churalliya

Tuesday, November 23, 2010

Tektik yang menjadi

Memula nak ucap terima kasih pada mr.nuffnang..

Ingat tak entry surat terbuka untuk kekanda mr.nuffnang yg menyatakan perasaan sedih dan kiciwa akibat dah lama tak dpt buffered earning tu?

menjadi... iya nya menjadi.....


dapat sekali 5 ngko.. terharu tak? sila terharu sbb ini paksaan.....

korang cuba lah.. kalo menjadi jgn lupa belanja okehh....

11 comments:

JIVEBUMZ said...

mesti mencanak naik income mekchu nie!

congratzzzzzz

bila nak banjer? haha

Aini said...

comfirm belambak org antar email kat nuffnang pasni sampai tak terlayan..huhu

Chekpid said...

kata dah....blanjer i yeee. ala2 GA gitu

Softtouch [Hanim] said...

tahniah mekchu..blnja sikit...:)

~~@lyci@~~ said...

wah.. berkesan gak surat cinta tu ekk..

Dee said...

hehehe..tahniah..

CaDLyNN said...

Wooo~ 5 tu..banyak....masyuk~~
nak copy gakla surat cintan to Nuffnang tu~

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

woowee..
kena cuba petua ni, hiihihi..
btw.. tahniah!!!

makdara TERdiva said...

wowwww! kena buat surat mintak BE ke???

ni yg den lomah ni.. :)

rozana said...

haha..
bab cenggini yg owang x larat nk wat..
teruskan kay...jd jutawan blog nti kirim2 sket kt kltn ni! hehehe

nuyin2u said...

a'a la..lupa plak nak ucap time kasih kat nuff bila dpt BE ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...