@churalliya

Monday, January 3, 2011

Arissa Azlan

Kisah sepasang pasangan romantis di opis, azlan & hadibah.. pasangan yg dilanda gossip hebat tahun lepas.. hahaha.. saje kasik panas wei..

Masa baca status azlan kat fesbuk mmg blur gile apsal suma org sibuk2 wish congrate kat dia? dapat anak buah baru pun tak kan la ramai sgt yang nak wish.. sekali dapat anak sendiri laa.. hak hak.. sbb sepatutnya adieb bersalin hujung bulan ni.. sbb tu tak prepare nak wish lagik..

congrate to lan & adieb.. arissa sangat comel dan otomatik dapat status warganegara UPTM sepenuhnya.. dia bleh join rombongan gi sabah secara percuma tahun dpn.. tak payah bayar ok..


lunch time tadi, terus wat lawatan ke Hospital Bersalin Dr.Sukhilmi, Senawang.. tenang nye suasana kat sana..


hehehe... lain macam pulak excited nak tgk baby kali ni.. terus terkam baby arissa yg tgh syok tido.. sorri ehh beby.. auntie terlalu rakus sebab sangat geram ngan kamu..

ko pegang tengkuk dia macam ni!! gila ganas..

dan diikuti oleh uncle izwan & auntie farry nih..

best kan tgk baby.. mula lah berangan bila nak ada baby lagi.. berangan je la dulu.. kan ke berangan itu percuma.. tp nak terus dpt baby boleh? ngeri kalo ingatkan nak kena lalui tempoh 9 bulan tu.. itu belum ngeri nak push & cakar2 lengan suami lagi tu.. hahahha.. kelakar adieb ckp dia tarik leher azlan.. sib baik azlan mempunyai sepasang leher yg kuat..

gaya seorang daddy menyakat anak nya.. nasib la arissa dapat daddy yang kuat mengigau malam.. hahahaha...

okeh korang... selamat menjalani kehidupan ada anak kecik.. & tahniah dari mekchu sekeluarga..

baby.. baby.. baby... oh baby.. best nye dapat cium bau baby..

5 comments:

Dee said...

bau baby baru mmg harum..tahniah to ur friend..

cemomoi said...

takleh nak tido malam dengan lena la lepas ni

nuyulaisy said...

a'ah kn bestkn bau beby... tahun ni kita sama2 ada beby baru yer....Amin...

mAmAbuDaK said...

olo..ank da besar timang anak baru plak ....

mamasue said...

mamasue ni baru pregnant lagi setelah 3 tahun tak pregnant.mmg biasa lah,tgk kwn2 lain pregnant n ada baby,kite pun teringin...tp bila dah 3rd trimester mcm skrg ni, penat wooooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...