@churalliya

Thursday, February 17, 2011

Berani ke nak lawan suami sendiri?

Haaa.. berani ke?? mekchu berani.. korang? 
Berani lawan volleyball la.. bukan berani lawan yang bukan-bukan taw..  dosa weii... nnti tak cium bau sorga..

Sempena mekchu nak bertempur ahad ni, teammate wat friendly.. ingat lagi tak entry yang tangan merah2 mcm main tinju hari tu.. sebenarnya mekchu turun training volleyball.. 2 hari je training, terus friendly.. lepas tu terus main.. gasak laaaa..

Zaman sekolah dulu mmg main volleyball.. tp bayangkan la dah berapa tahun pulak tak sentuh bola tu.. masa dulu boleh la lompat, rajin kejar bola.. skang ni tak dapek laaa...

Kebetulan friendly ngan team laki sendiri pulak tu.. berani la dia smash binik dia nih.. hahahaha.. mmg tak sampai hati ooo.. sayang binik la katakan... nebes sgt nak lawan laki sendiri.. takut kena kutuk... hahahaha..

org suruh main, mekchu main aje la.. pakai inner, kurang sikit pedih dia.. t-shirt lengan panjang nan-ado.. kalo bola yg susah2 tu mekchu lepas kan aje.. dari sakit tangan, beh baik bagi je point kat team lawan kan... cepat sikit habis game.. ahak..


mekchu yg baju hitam.. lawan papa-jit yang baju biru turqoise tu.. dlm court kitowang mmg musuh ketat... tp atas katil kami sayang menyayang... hahahaha....

najmi kan baru sihat... apak ehh nak jugak bawak anak sama2 malam tu.. so, terpaksa lah angkut bibik jugak untuk meringankan beban..

najmi tak boleh duduk diam.. mcm org tak sakit aje gayanya.. rambut & baju basah kalahkan mama yg main kat dlm court tu.. hehe.. ye la, mama main tapi nyorok belakang mizi.. fuhh, sebaik dapat teammate yang power2.. senang hati tak yah amek 1st ball... hahahaha..


so korang semua, sape2 yang free datang lah kat centre court, paroi ahad nih.. tolong jerit nama mekchu kuat2..

16 comments:

CaDLyNN said...

ala jauh..kite doakan mekchu berjayalah lawan bro john ek :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

go mekchu go.....

Puteri Mona said...

minyak kat muka ko da leh goreng telor da mekcu haha. Anyway caiyokkk!!

Nini D.. said...

saya jerit dalam fb ajelah mekchu eh.. :)

A.s.t.i.n.a said...

xnak komen lainlah.. mek cantiklah walau tanpa mekap..

s.y.a.r.q said...

sweetnye main volleyball dengan huybby!! :D

saye tak reti main bola tampar.tangan tak kuat nak serve bola pon :p hahha

Shu Shinju said...

waaa..bestnye volleyball... tingin nak main..tp, xde geng...huhuhu...

jesnita_ns said...

kak mekchu..jom pasni wat frendly match ngan opis sy plak..ada brani x? ehhehehe..blh eratkan silaturahim gitu..

~~@lyci@~~ said...

xpe.. kt gelanggang lwn2.. kt bilik syg2 hehe..

cikceriacorner said...

saya xpandai main volleyball.heheh

JIVEBUMZ said...

lama tak main volleyball! siyoknyeee sesekali bertarung ngn somi di padang.. dikejauhan ini sy doakan kejayaan mekchu ahakss

-aNida OtHmaN- said...

go..go mekcu.....
mesti menanglaa AHAD nieh..eheheheh

najmi sihat dh erk...dh leh men Lompat-lompat tuh...=D

mama_onie said...

Hah kau main betul2 tu nampaknya sampai terburai tali kasut... go go mekchu...

Seri said...

Gud luk kak!!

CuTeMiUt78 said...

ohh.. ingatkan nak lawan somi pasal apa tadi.. :D

Mama's Chocolate said...

mekcu main ok tp jerit pun ok bola blum sampai dia dh jerit dulu...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...