@churalliya

Saturday, February 26, 2011

Blushing!!

Tak sangka sangat.. sebab ada silent reader yang bagi komen membina..
Terharu sangat.. sebab panggil mekchu cantik.. hihihi.
Berterima kasih sangat... sebab share petua dan pendapat..
dan sekarang mekchu terasa blushing sangat-sangat.. awuuuuu..

Siapa dia si Anony itu? sila mengaku sekarang sebab terasa macam nak jamu makan cekodok cicah sardin ;p

18 comments:

Nik said...

lebih baik ngaku, klw tak aku yg ngaku tp si Sue ni tak caya plak sbb dia mmg dh lama kenal aku.
hahaha....

-kak LiMaH- said...

tudiaa..ada secrect admire..
cayalah mekchu...

tp ..memang mekchu comell..suka tgk..sweet jaa..senyum tuh mahai..manes skali

~najwa~ said...

sokong!
senyum mekchu mmg manis (heheh,ayat bodek)

sebab nakkan cekodok cicah sardin tu, sedap!sedap!

NeenaAnuar said...

kan dah kata.. setiap ciptaan Allah itu adalah sempurna... and sesungguhnya memang mekchu cantik dan sangatt chomel... so leh dpt makan cekodok cicah sardin gak tak ni? hahaha.. *btw con't worry.. pujian me ikhlas! :)*

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

auwwwwwwwwwwwwww dia bukan saya..tapi saya pun terasa nak makan cokodok cicah sadin...

s.y.a.r.q said...

wah mekchu dah ade secret admirer..hehehe...anyway.. cekodok cicah sardin.sedappppnye =p~

Nini D.. said...

biar i ngaku...
i la anoy tu...
(mekchu..sila lah percaya)..
mau cekodok cicah sambal sardin...
hahahahaha

A.s.t.i.n.a said...

mek... isunye bukan sal cantik tu (tp mmg cantik pun mek)

isu ba alif ba ya tuuuu

Farra Dhelina said...

si anoy yg baik ni mekchu..jarang dpt jumpa... hehe..

~ Mama Adam Zikry ~ said...

sanggup ngaku sbg anoy sbb nk mkn cekodok cicah sardin punye pasal hikk..

Shu Shinju said...

1st~ eh...dove xleh pakai erk? alamak !!!

2nd~ mmg mekchu comel & lawa...sweet...saye puji ikhlas tau...:)

therosputih said...

kalu takdak sape nak ngaku, meh i ngaku la..leh makan preee....ngeeee

Just Call Me Bitt said...

ahahahhahahaa...siapakah org ituw???? wahhh bestnya umpannnnn...sedap tuh!

Emy Omar said...

Jelas terpancar keihklasan anony tu

Aini said...

huhu.. mekcu memang comel pun kan..

CaDLyNN said...

nak ngaku jadi anon tu boleh tak?
sbb nk cekodok cicah sardinnn!! :)

CuTeMiUt78 said...

ohh.. bagus2.. sebab bagi komen yg membina...

MAPPIAU said...

hmmm nak mengaku ke tak nih ek hurmmmmm

hahaha tebiat tetibe nak gune anon bagai takde maknenyer deh :P. tapi bagus okeh anon nih sangat jujur gitewwww auwwww (eh motip tetibe nak auuww2 hahahaha :P)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...