@churalliya

Thursday, March 10, 2011

Shop-Pink With Viruspadu

"Siapa Jemah?? Siapa VP??? Siapa PINK??? Siapa Zaimah??? Siapa MakMah??? Siapa Maria Lopez???" sedutan dari page twitter jemah.. dan mekchu nak tambah lagi satu "Siapa Mak Lang?" hahaha.. ini adalah lawak persahabatan.. 

Mula2 kasik intro gambar yg paling cungggg di mata kitowang nih.. hahaha.. layan kan.. 
Tumpang bangga dgn kejayaan kak jemah dgn jualan tudung dia sekarang ni.. mmg wanita besi yang gigih menjual dan mempromote tudung2 dia.. honestly walau pun mekchu ni tak pakai tudung, tp tak semestinya mekchu tak amek kisah dgn perkembangan fesyen tudung skang ni.. 

Speechless..... setahu mekchu zaman belajar dulu tudung bawal paling glamer.. skang ni macam2 pulak fesyen tudung smpai dah tatau apa nama fesyen yg kawan2 blog pakai.. bila terasa mcm blur2, terus tanya kak jemah sbb dia arif pasal bab nih.. tokeh la katakan..

Selaku tokeh tudung yang rajin, seharusnya dia ada bukak blog untuk tudung dia.. http://www.sh0ppink.com/ adalah link untuk korang yg sedang mencari fesyen tudung2 yang terkini.. 

Bila masuk je link tu, rasa mcm nak pitam tgk macam2 jenis tudung ada.. yang best kan, kak jemah sendiri yg jadi model.. kalau pegi keje tu, selalu jugak kak jemah ni pakai tudung yang fesyen2 ni.. so, dari situ leh mekchu dpt tau fesyen2 terkini pasal tudung ni.. model ada depan mata ye tak....

Antara koleksi tudung dan shawl di http://www.sh0ppink.com/
 shawl boleh didapatkan dengan harga serendah RM10..

kalau ada yang mencari tudung saiz besar yg tutup dada, pun ada di http://www.sh0ppink.com/
tudung awning AL-UMMAH, saiz XL, hanya RM45 sahaja

shawl curly ombak ni sgt comel kan.. hanya RM18 sahaja..

dan yang paling mendapat tempat di hati peminat adalah anak tudung awning hitam ni.. RM15 sahaja.. warna2 lain pun ada jugak..

yang paling best, tudung syria corak unuk budak2 pun ada.. RM19 sahaja.. model cilik tu adalah sangat comel.. 

dan macam2 fesyen lagi.. mana bleh tayang kat sini semua-semua.. kalau berkenan, sila lah ke http://www.sh0ppink.com/. dan kalau nak tanya pasal stok, warna dan harga.. sila lah emel kak jemah di viruspadu@yahoo.com..

nak tengok gmbr kitowang dulu2 sebelum kak jemah jadi tokeh tudung? jeng jeng jeng... 
 hahahaha.. masa ni kat pearl haya, senawang.. hahaha.. jgn gelak... mekchu je yg boleh gelak sbb memori sgt gambar ni..

ok ok.. jgn lupa tau terjah http://www.sh0ppink.com/

12 comments:

Anisa Hang Tuah said...

shopping~~
nak terjah la kalau cmni

~~@lyci@~~ said...

wahhh.. promote member nampak haha.. walau apapun kak jemah ttp jadi pojaan hatiku dlm dunia bloggg..

✿ etiey erywan ✿ said...

hahahha.. memang yang embak tu comel bangat.. haha nak tejah kak jemah jugak la

A.s.t.i.n.a said...

wahh lawo arr mek kai tudung.. muke mek dgn kawan tu sepasang cuma mek kecikk sgt.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

gambar last tu comel..tak mcm mekchu :)

makdara TERdiva said...

ada gak intai2 blogshoping jemah tu.. :D

skrg berlambak2 pesyen tudong sampai tak terkejar dek pesen..

Dee said...

dpt komisyen tak ni? hahaha..

mama_onie said...

Chumal mekchu bertudung

CaDLyNN said...

mekchu jadi duta ke ni :p

tomeinye mekcu pakai tudung :)

MAPPIAU said...

yeah saye kenal itu jemah aka maria lopez itewww hahaha.

memang tudung2 kat shoppink die sumenyer meruntun jiwe den tauuu huhuhu

rozana said...

warna2 polos ade x?
yg pink meksu pakai tu cantik!

Anonymous said...

Subhanallah,Subhanallah, Subhanallah....
1st time tgk mekchu btudung pink.. AllahuAkhbar.. cantiknyaaaaa ciptaanMu Ya Allah...

*sgt2 keibuan & kewanitaan muka mekchu bile pakai tudung.. SUMPAH! ikhlas dr hati...sesejuk mata memandang...*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...