@churalliya

Monday, April 11, 2011

Don't say anything..

Korang boleh tengok je TANPA berkata apa-apa...

HAHAHAHA... ini keje budak opis la nih.. nanti ko syazwan..

cenggitu erk muka kalo mekchu gemok.. tp kenapa dagu tu nak over berlapis pulak? tak puas hati ni...

kitowang satu opis dah macam adik beradik dah.. ko gelak aku, aku kutuk ko balik.. kebanyakannya, semua tak de simpan dalam hati... kecuali kes-kes tertentu yang terpaksa dikuarantin kan...

bila tunjuk gambar ni kat mi-cah, terkebil-kebil mata dia.. lama taw dia pandang.. kejap pandang gambar kat tipon, kejap lagi tu pandang mama-chu dia.. pandang gambar kat tipon lagi, pandang mama-chu balik..

lepas tu dia cakap 'ini oram (orang) lain laaaaaa.....' dan terus dia sambung main basikal dia.. pergghhh, legaaa....

25 comments:

Shu Shinju said...

camnerlah rupa shu yg dah sedia montel ni plak erk...hihihi...

AKO @ retna said...

adeh... jap jap kita tumpang gelak dulu bole tak?

adehh hahahaa dah macam ghope erra lam citer cinta kolestrol gitu :p

Faizaharis2 said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa......den lagi tak somelll...erk... hahaha kelako laaa

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comel jugak :) software aper..hehehehee

ratusiput said...

ehehehehehe...yg tak tahan rambut tetap maintain lak tu...sib baik mi-cah tak kenal...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

akkakakaka dah macam era fazira dah ha.....

syawalsimpsons said...

cam rupe erra dalam cinta kolestrol lak...

[-suziey-] said...

ekekkek..aahla btl kata syawalsimpsons tu..mcm era dlm cinta kolestrol..hhehe..

mummy_ayu said...

wah..bam bam tu..ah ah..mcm erra dah tgk..dlm cinta kolestrol tu..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

kakakaka...
tembam ko mek chu.. rase mau cubit² aje pipi gebus itew..
haah, cam erra dlm cite cinta kolestrol rr..

Farra Dhelina said...

hahahha..sabo je lah kan!!! adeiii

Hilda said...

kalau akak nak gambar kuruskan muka ni boleh tak? bagi mancung sikit hidung ni.....hahaha

Hilda said...

kalau akak nak kuruskan sikit muka ni & mancungkan sikit hidung ni boleh tak.....takmo la gambar gemuk..... hahaha

Nini D.. said...

ni kembar mekchu eh?.. :D

tikabina said...

aduyaiii,.....dh rupaa nenek nida yg cap SIAM tuh laaa......

taKmooo RUPA mekchuu camnie....TAK sweet LORH......

tp lawak abes...daguk belapIH hahahahahhaa

~~@lyci@~~ said...

macam erra dlm filem ape ntah yg jadi gemuk tu.. kalau den jumpo pun, den buat xpandang jer hehe..

wildcutecat said...

hahahaa. sy gelak je. tak kate apa2 pun. huhuhu

Suliana said...

haha.. comel la kak.. pakai software apa ni??

Suliana said...

haha.. comel la kak.. pakai software apa ni??

illafira said...

hehehe.. comella

rozana said...

mcm erra gemuk dlm cinta kolestrol jek...

Softtouch [Hanim] said...

mcm erra fazira dlm cite cinta kolestrol

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kikikikikk

therosputih said...

(takmo cakap pape....)

MAPPIAU said...

hahahah speechless terus gue tengok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...