@churalliya

Monday, April 11, 2011

Lepas Nuffnang, Churp2.. lepas tu Nom2.. lepas tu apa pulak?

Alamak, dari banyak-banyak kempen sebelum ni, boleh tinggal 3 je?

Tak nampak kan jumlah wang terkumpul setakat ni? tak kan dapat 20 hengget pun nak tayang ye dak?

Kalau ada dapat kempen dari churp-churp ni, rajin-rajin lah share.. kalo tak rajin, cane nak masuk duit.. walau pun sikit, tapi masih D.U.I.T..

Macam mana nak join churp-churp? sila klik sini.. kalau tak paham, klik sini pun boleh..

Mekchu nak tanya, antara kesihatan dan pekerjaan, korang pilih yang mana? sape pilih kesihatan, klik sini..

Nak cuba tak game baru kat facebook?  'Pop It Or Drop It'.. kalau berani challenge markah mekchu la wei...

Haa... ada lagi, korang dah jawab survey Nom-Nom? main cafe world pandai la pulak nak nom nom nom.. tapi bila nak jawab survey nom-nom, pemalas... hahahaha... ce jawab survey tu.. walau pun soalan dia agak banyak dan menimbun, tapi jangan risau sebab soalan semuanya senang..

Nom Nom Media's Social Media Minds ni adalah survey mengenai diri kita sendiri dan bagaimana social networking mempengaruhi diri kita.. jadi, tak perlu tiru orang sebelah atau google untuk mencari jawapan.. mana la tau berdasarkan survey tu blog korang akan dipilih untuk kempen-kempen yang besar pulak lepas ni.. dengar kempen besar, terus jadi rajin tu....

lagi satu, kalau korang antara 1000 yang awal dan menjawab dengan lengkap, akan dapat RM1.. soalan bukannya macam kena wat karangan pon, dapat duit lak tu..

sape ada 'barang baek' nak share pasal churp2 ke, nom2 ke... bleh la komen kat sini.. sila... sila..

6 comments:

Kancilbiru said...

takpa slow2 pasni mesti dapat..:)

CaDLyNN said...

kite dah buat dah survey ni~ dapat ke singgit tu ek..hahaha..ciput je both income churp2 n nuffnang. jadila~

ratusiput said...

alamak.nuffnang pun ratu tak katam lg.ehehe..em mekchu nk tanye la...kalau kite nk delete blog yg kita taknak camne ekk..???

Faryza said...

saya dah jawab survey tu.... lalalala

etiey.com© said...

hehhehe... chaiyok lah. lepas ni dapat banyaklah side income.. hahahah lepas ni mok mok! :p

Farra Dhelina said...

oh tak pndai nk cop2 ni..sies..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...